Webdramaserie Koeriers wint tijdens de #Video Awards in de categorie Beste Online Serie. Hot Pepper organiseerde op maandag 7 maart de #Video Awards: de vakprijs voor online- en on demand video. De #Video Awards zijn in het leven geroepen om stil te staan bij al het mooie werk wat er gemaakt wordt in de online video wereld. Koeriers nam het in deze categorie op tegen The Bachelor en Jachtseizoen.

Koeriers gaat over de vlugge Winston die zichzelf ziet als een echte zakenman, maar nog steeds werkt als koerier bij verliesmakende pizzeria Sadik Pizza Palace. Als Winston de lieve eigenaar Onur besluit te helpen, moet hij dealen met ongehoorzame koeriers, zeurende klanten en kritische receptioniste Chanel. Maar heeft hij het wel in zich om de zaak te redden? 

De serie Koeriers laat zien waar de jonge koeriers dagelijks mee te maken hebben; situaties die herkenbaar zijn, pijnlijk, grappig en veelal onbesproken. Een web-only dramaserie die jongeren laat zien dat begrip voor elkaars verschillen de wereld mooier maakt voor iedereen.

Bekijk alle afleveringen van Koeriers op het YouTube-kanaal van NPO 3 en op NPO3.nl