Dit weekend kun je weer genieten van bloedstollende crime series. En als klap op de vuurpijl kun je de hele nacht naar jouw favoriete detective kijken tijdens de Crime nacht 2024! Wordt het The Reunion of Black Snow? Welke serie wil jij kijken? 

The Reunion

Crime nacht 2024: welke serie kies jij?

The Reunion

We beginnen met een oude klassieker: The Reunion. Thomas ontvangt een mysterieuze uitnodiging voor een re√ľnie van zijn school. Hij gaat naar Frankrijk en ziet na 25 jaar zijn oude vrienden weer, maar een verdwijning uit het verleden achtervolgt hen nog steeds.

Black Snow

In 1994 wordt in Noord-Queensland de 17-jarige Isabel Baker vermoord. Wanneer 25 jaar later een tijdcapsule van haar school wordt geopend, komt er een lang bewaard geheim aan het licht. Cold case-rechercheur James Cormack stort zich op de zaak en gaat poolshoogte nemen in het vreedzame stadje.

Crime nacht 2024, 14 juni om 23:20 uur bij KRO-NCRV op NPO 2. 

The Capture

Wanneer een Britse soldaat wordt beschuldigd van een misdaad, begint de volhardende jonge detective die zijn zaak behandelt een meerlagige samenzwering te ontdekken.

The Capture zie je 15 juni om 22.15 uur bij KRO-NCRV op NPO 2.

The capture

Midsomer murders 

Barnaby gaat met zijn vrouw en dochter naar het jaarlijkse stropoppenfestival, maar dat pakt spannender uit dan hij had verwacht, want de eigenaresse van een vintagezaak wordt vermoord en verkleed als stropop in haar eigen etalage gevonden. Tijdens het onderzoek in dit ogenschijnlijk slaperige dorpje duiken steeds meer duistere geheimen op, dus motieven te over.

Midsomer murders zie je 15 juni om 24.00 uur bij KRO-NCRV op NPO 1.

Midsomer murders

Blue Lights

Na een rampzalig verlopen nachtdienst wordt officieel onderzocht wat er fout is gegaan bij het team. Helen ontdekt een schandaal. Door een voorval met Cal begint Grace te twijfelen of ze wel bij de politie moet blijven werken.

Blue Lights zie je 15 juni om 20:20 uur bij KRO-NCRV op NPO 3. 

Blue Lights

Op de hoogte blijven van KRO-NCRV Crime nieuws?

Meld je aan voor de KRO-NCRV nieuwsbrief!

Midsomer murders