Deze week zijn er weer spannende detectives te zien! Lees hier welke detectives er voor jou klaar staan bij KRO-NCRV Crime. 

Close To Me – aflevering 2/6 

Haar geheugenverlies gaat Jo niet in de koude kleren zitten. Ze krijgt het gevoel er helemaal alleen voor te staan. Wanneer ze hulp zoekt bij een praatgroep, ontstaat er vriendschap met een lotgenoot. Thuis doet Rob een bekentenis. Dat blijkt niet de enige verrassing die Jo te wachten staat. Een mysterieuze bezoeker komt met onverwacht nieuws. 
 
De aflevering is vrijdag 14 januari te bekijken, om 23.00 uur bij KRO-NCRV op NPO 2.  

Angela Black – aflevering 3/6 

Nu Angela heeft ingestemd met het gevaarlijke plan van Ed, moet ze het nog ten uitvoer brengen. Ze weet niet of ze daartoe in staat zal zijn, maar wel dat ze alles zal doen om zichzelf en haar kinderen te beschermen. Ten einde raad maakt Angela zich klaar voor een avond die haar voorgoed van haar echtgenoot moet verlossen. 
 
De aflevering is zaterdag 15 januari te bekijken, om 20.25 uur bij KRO-NCRV op NPO 3. 

Midsomer Murders (serie 22) aflevering 4: The Scarecrow Murders 

Barnaby gaat met zijn vrouw en dochter naar het jaarlijkse stropoppenfestival, maar dat pakt spannender uit dan hij had verwacht, want de eigenaresse van een vintagezaak wordt vermoord en verkleed als stropop in haar eigen etalage gevonden. Tijdens het onderzoek in dit ogenschijnlijk slaperige dorpje duiken steeds meer duistere geheimen op, dus motieven te over. 
 
De aflevering is zaterdag 15 januari te bekijken, om 21.50 uur bij KRO-NCRV op NPO 2. 

Pørni – aflevering 3/6: Don’t get a boyfriend, please! 

Joakim is een jongen die Pørni al jaren kent, en nu kan hij eindelijk naar zijn nieuwe pleegouders. Ondertussen ziet Hanna haar trip naar Argentinië in gevaar komen en valt het zoeken naar een baan haar niet echt mee. Pørni besluit zich op te geven voor een blind date, wat een interessant avondje oplevert. Tijdens een handbalwedstrijd gaat Leo over de schreef. 
 
De aflevering is zondag 16 januari te bekijken, om 23.20 uur bij KRO-NCRV op NPO 2.