Deze spannende series hebben we in februari voor je klaarstaan bij KRO-NCRV Crime!

Vervolg: KIN (S2) – aflevering 5 t/m 8

Viking staat voor een groot dilemma. Amanda raakt haar vertrouwen in de familie kwijt, waardoor problemen enorm opstapelen. Daarnaast heeft de politie steeds meer munitie tegen de familie Kinsella, wat zeker leidt voor zorgen. Michael daarentegen heeft wel wat afleiding gevonden. 

KIN (S2)  is 1, 8, 15 en 22 februari te zien om 22.00 uur bij KRO-NCRV op NPO 3.

Midsomer Murders – aflevering 5 en 6

De repetities voor een concert ter ere van het eeuwfeest zijn in volle gang. Het amateur-operagezelschap kampt met de nodige obstakels, maar niemand heeft rekening gehouden met een lijk in het theater. Barnaby gaat op onderzoek uit, waarbij de vraag is wie ten koste van alles graag in het middelpunt van de belangstelling wil staan. 

Midsomer Murders  is 4 en 11 februari te zien om 00.40 en 00.10 uur bij KRO-NCRV op NPO 1.

Ridley
KIN (S2)

Nieuw: Ridley - aflevering 1 t/m 4

Oud-inspecteur Alex Ridley is met vervroegd pensioen na een tragisch verlies binnen zijn familie. Zijn oude team, waaronder de nieuwe inspecteur Carol Farman, hoopt dat hij hen toch nog wil bijstaan bij hun zaken. Misschien helpt dat Ridley ook met het verwerken zijn enorme verdriet.

Ridley is 3, 10, 17 en 24 februari te zien om 22.30 uur bij KRO-NCRV op NPO 2.

Irvine Welsh's Crime (S2) - aflevering 1

Terwijl hij in rouw is vanwege zijn familie, wordt een ex-collega van inspecteur Ray Lennox aangevallen en vraagt hem om hulp. De inspecteur vermoedt dat het voorval te maken heeft met een gruwelijke aanval in een hotel. Dat mysterieuze incident wordt daarentegen verzwegen. 

Irvine Welsh's Crime (S2) is 29 februari te zien om 22.00 uur bij KRO-NCRV op NPO 3.

Irvine Welsh's Crime

Heb je een crime aflevering gemist?

Bekijk hier alle crime series van KRO-NCRV!