Van de spannende serie Fallen tot de tweede aflevering van Irvine Welsh's... Deze Crime series zie je in maart bij KRO-NCRV. 

Nieuw: The Gold – aflevering 1 t/m 6

Zes gewapende mannen stelen per ongeluk 26 miljoen pond aan goud. Al snel merken ze dat het lastig is om een grote hoeveelheid goud onopgemerkt weg te sluizen. Inspecteur Brian Boyce zet een speciaal team op om de zes dieven te vinden.  

The Gold  is 2, 9 en 16 maart te zien om 22:30 uur bij KRO-NCRV op NPO 2.

Nieuw: Murder in Provence - aflevering 1 

In Aix-en-Provence geeft professor Georges Moutte zijn afscheidsborrel, waarop hij ook zal aankondigen wie hem moet opvolgen. De avond neemt een onverwachte wending. Onderzoeksrechter Verlaque en adjunct-commissaris Paulik worden belast met het onderzoek naar een geheimzinnige moord.  

Murder in Provence is 23 maart te zien om 22:30 uur bij KRO-NCRV op NPO 2.

Nieuw: Fallen - aflevering 1 t/m 6 

Agente Iris Broman verhuist naar de kustplaats Ystad. Daar heeft zij de leiding over het coldcaseteam van de politie. Haar eerste zaak gaat over een tiener die al bijna twintig jaar is vermist. Het onderzoek rakelt veel op. 

Fallen is 9, 16 en 23 maart te zien om 20:30 uurbij KRO-NCRV op NPO 3.

Irvine Welsh's Crime (S2) - aflevering 2 t/m 5 

Er wordt een lichaam gevonden met dezelfde verwondingen als het slachtoffer van de aanval in het hotel. Ondertussen zoekt Confectioner weer contact met Ray. Drummond en Stark moeten uitvechten wie de nieuwe opvolger wordt van Bob Toal.  

Irvine Welsh’s Crime is 7, 14, 21 en 28 maart te zien om 22:00 uur bij KRO-NCRV op NPO 3.

Irvine Welsh's Crime

Op de hoogte blijven van KRO-NCRV Crime nieuws?

Meld je aan voor de KRO-NCRV nieuwsbrief!

Heb jij een crime aflevering gemist?

Bekijk hier alle series van KRO-NCRV!