Dionne Slagter duikt in de wereld van crime

In Niek zoekt werk rijdt Youtuber en streamer Dionne Slagter (Onnodi) samen met Niek Roozen een 112 dienst mee in de politieauto. De perfecte match want Dionne haar grote passie ligt op dit moment bij crime en mysterieuze moordzaken.

“Het begon met horrorfilms en vervolgens ging ik het internet afstruinen op zoek naar verhalen waar ik in kon duiken”, vertelt Dionne. “Vroeger had je ook veel soorten crime programma’s op Veronica en Peter R. de Vries keek ik ook altijd.”  

Als jong meisje was Dionne al enorm gefascineerd door alles wat met crime te maken heeft. Inmiddels heeft ze haar passie geïntrigeerd in haar werk en neemt ze je in haar Moordcast (podcast) en op haar YouTube kanaal mee in verschillende mysterieuze moordzaken. Dionne: “Het zijn hele diepgravende afleveringen die ik voornamelijk in mijn eentje uitwerk.” 

Wat gebeurt er als je Dionne Slagter en Niek Roozen mee laten rijden met een politieauto die een 112 dienst rijdt? Je ziet het in de eerste aflevering van Niek zoekt werk op het YouTube kanaal van NPO 3 en op NPO3.nl.