De zandtovenaar brengt het paasverhaal tot leven

In Pasen met de zandtovenaar wordt het aangrijpende paasverhaal op unieke wijze in beeld gebracht. Met indringende zandtekeningen van de Zandtovenaar en bijpassende songs, uitgevoerd door Jamai, Soy Kroon  en Anne Appelo. 

KRO-NCRV vindt het belangrijk om jong en oud te verbinden rondom de krachtige boodschap van het paasverhaal uit de Bijbel: er is altijd hoop te vinden. Veel kinderen weten niet meer wat de betekenis is van het paasfeest. Met Pasen met de zandtovenaar wordt het tijdloze verhaal voor jong en oud visueel krachtig verbeeld. 

Paasverhaal
Paasverhaal

Forteiland IJmuiden, onderdeel van de Stelling van Amsterdam, is dit jaar het decor van Pasen met de zandtovenaar. Op deze historische plek komt het verhaal over vriendschap, verraad en vergeving tot leven. Een speciaal optreden is er van de jonge violist Diana Fakour, finalist van het Prinses Christina Concours. Liedjes zijn er van Nielson tot Ramses Shaffy en van Kenny B. tot Bach.

Paasverhaal
Paasverhaal

Pasen met de zandtovenaar is te zien op zaterdag 8 april om 17.30 uur, op zondag 9 april om 12.45 uur en maandag 10 april om 15.00 uur bij KRO-NCRV op NPO Zapp.

Pasen vier je met KRO-NCRV!

Wil jij meer leren over Pasen? En ben jij benieuwd welke programma's KRO-NCRV met Pasen voor jou uitzendt?

pasen_banner3