Buddy Vedder speelt Judas in The Passion 2023

Buddy Vedder vertolkt de hoofdrol van Judas tijdens de dertiende editie van The Passion. De veelzijdige entertainer wil tijdens The Passion 2023 in Harlingen de menselijke kant van Judas laten zien. 

Waar kennen we Buddy van?

In de zomer van 2015 werd hij bekend bij het Nederlandse publiek als Rover Dekker in de soapserie Goede Tijden, Slechte Tijden en als presentator van de Zapp Kids Top 20. In november 2017 verliet hij de populaire soapserie om zich op andere werkzaamheden te richten. Sinds 2019 is Buddy te zien als panellid in The Masked Singer. In 2020 wist hij mol Rob DeKay te ontmaskeren in het twintigste seizoen van Wie is de Mol?

In 2021 presenteerde hij het dagelijkse programma Deal or No Deal en hij is sinds 2022 samen met Jamai Loman te zien als co-host van Holland's Got Talent. Buddy is zes keer genomineerd voor de Zapp Award ‘Beste Presentator’ waarvan hij de nominatie vier keer wist te verzilveren. Daarnaast is het multitalent geregeld te zien en te horen als (stem)acteur in series en films, waaronder First Kiss, The Boss Baby en Hopper

Buddy is op donderdag 6 april te zien tijdens The Passion 2023, live vanuit Harlingen, bij KRO-NCRV op NPO 1.

Beeldcredits: Sander Mulkens, Remco Modderkolk

Op de hoogte blijven van The Passion 2023?

Meld je aan voor The Passion nieuwsbrief.

The Passion 2023