Samen met de Protestantse Kerk in Nederland gaven wij voor de tweede keer aan vervolg aan The Passion om stil te staan bij de betekenis van deze officiële feestdag. Kijkers reageerden enthousiast op de tweede editie van The Passion Hemelvaart. Zo kregen Bertrie Wierenga (Maria Magdalena) en verteller Thomas van Luyn veel lof op sociale media. 

Voor het eerst vonden The Passion en The Passion Hemelvaart niet in dezelfde stad plaats. The Passion Hemelvaart speelde zich af in Sneek en Bolsward. Dat bleef niet onopgemerkt bij de kijkers, die lovend zijn over de mooie beelden van de Friese steden. 

Een kleine greep uit de reacties: 

De dertiende editie van The Passion en de tweede editie van The Passion Hemelvaart wordt door Mediawater geproduceerd in opdracht van KRO-NCRV en mede mogelijk gemaakt door Protestantse Kerk in Nederland, Kansfonds, Bartiméus Fonds, de gemeenten Harlingen en Súdwest-Fryslân en Provincie Fryslân. 

The Passion Hemelvaart gemist?

Het verhaal van The Passion gaat door. Dit muzikale spektakel vertelt wat er gebeurt na Pasen. Jezus vraagt de discipelen om zijn werk voort te zetten: het is het ultieme verhaal over vertrouwen.

Alles is nu - The Passion Hemelvaart