Op weg naar The Passion

Uniek kijkje achter de schermen bij The Passion

In de online serie Op weg naar The Passion nemen we je mee tijdens alle voorbereidingen voor het grote live-evenement op donderdag 6 april. De acteurs en crew nemen je mee naar plekken die je normaal niet ziet. Iedere aflevering spreken we met een van de castleden over het personage dat ze gaan vertolken en onthullen we iedere week een nieuw nummer uit The Passion 2023 of The Passion Hemelvaart

Iedere zondag om 12.00 uur komt er een nieuwe aflevering online. 

Aflevering 1

In de eerste aflevering van Op weg naar The Passion geven we je een kijkje achter de schermen bij de muzikale repetitie. We spreken met castleden Sinan Eroglu (Jezus), Buddy Vedder (Judas), Ferdi Stofmeel (Petrus) en Marlijn Weerdenburg (Maria) over deze bijzondere eerste dag samen. Daarnaast spreekt presentator Klaas van Kruistum met Sinan over zijn rol als Jezus. En als kers op de taart onthullen we het themanummer van The Passion 2023.

Op weg naar The Passion #1 | Sinan Eroglu

Aflevering 2

Kijk deze keer mee tijdens de dramarepetities van The Passion 2023. Daarnaast spreken we met de verteller van The Passion 2023: Thomas van Luyn en gaat Klaas van Kruistum in gesprek met de veelzijdige Marlijn Weerdenburg over haar rol als Maria. En onthullen we een nieuw nummer gezongen door Sinan Eroglu (Jezus), Ferdi Stofmeel (Petrus) en Bertrie Wierenga (Maria Magdalena).

Op weg naar The Passion #2 | Bertrie Wierenga

Aflevering 3

De cast is aangekomen in Harlingen voor de eerste opnames van The Passion 2023. Presentator Klaas van Kruistum spreekt in deze video met actrice Bertrie Wierenga over de verbintenis die ze met haar personage Maria Magdalena voelt. En we gaan langs in de studio bij Buddy Vedder (Judas) die zijn bijzondere solo-nummer bekend mag maken.

Buddy Vedder | Op weg naar The Passion 2023