Op weg naar The Passion: Repeteren op locatie in Harlingen

In de vijfde aflevering van Op weg naar The Passion neemt de cast ons mee tijdens repetities voor het openingsnummer 'Hallo' in Harlingen. De zesde aflevering verschijnt op donderdag 6 april om 12.00 uur. 

Behind-the-scenes in Harlingen

We nemen een kijkje bij de repetities op locatie in Harlingen, waar we spreken met de crew en cast over het maakproces van zo'n groot live-event. Klaas van Kruistum gaat in gesprek met Ferdi Stofmeel (Peturs) over zijn rol in The Passion 2023. En we maken een nieuw nummer bekend. Dit keer is dat het openingsnummer Hallo, gezongen door Sinan Eroglu, Buddy Vedder, Ferdi Stofmeel en Bertrie Wierenga samen met de discipelen. 

Op weg naar TP #5
9 min 53 s
Deze video op je eigen site plaatsen

We nemen een kijkje bij de repetities op locatie in Harlingen en gaat acteur Ferdi Stofmeel in gesprek met presentator Klaas van Kruistum over zijn rol als Petrus. Daarnaast onthullen we uiteraard een nieuw nummer: het openingsnummer Hallo.

Op weg naar The Passion

In de online serie Op weg naar The Passion nemen we je mee tijdens alle voorbereidingen voor het grote live-evenement op donderdag 6 april. De acteurs en crew nemen je mee naar plekken die je normaal niet ziet. Iedere aflevering spreken we met een van de castleden over het personage dat ze gaan vertolken en onthullen we iedere week een nieuw nummer uit The Passion 2023 of The Passion Hemelvaart.

Vorige aflevering gemist?

Wil je als eerste op de hoogte zijn als er een nieuwe video van Op weg naar The Passion online staat? Abonneer je op ons YouTube-kanaal en mis niets. 

Altijd als eerste op de hoogte? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Schrijf je in voor The Passion nieuwsbrief en mis niets!

KRO-NCRV The Passion 2023