Raymond van de Klundert oftewel Kluun brengt het paasverhaal tijdens de live-uitzending van The Passion. Kluun neemt de kijker mee in het eeuwenoude paasverhaal, dat vandaag de dag nog verrassend actueel is. Kluun wil in zijn rol als verteller van dit Bijbelse verhaal, de kijkers verbinden en de jonge generatie aanspreken met de boodschap heb vertrouwen en geloof in de ander. The Passion 2024 wordt live vanuit Zeist uitgezonden op 28 maart om 20.30 uur bij KRO-NCRV op NPO 1.

De ultieme boodschap van The Passion

'Naast dat het een prachtig verhaal is dat ook in deze tijden nog steeds veel te zeggen heeft en herkenbaar is, wil ik dit jaar het paasverhaal ook richten aan de nieuwe generatie. Ik wil hen zeggen dat je in jezelf moet geloven én in de medemens. Het paasverhaal gaat daar bij uitstek over, het is een menselijk verhaal over vallen en opstaan. Het houdt mij, het houdt ons, een spiegel voor.'

Met een beetje vertrouwen in elkaar maken we de wereld liever.

Kluun

'Wat mij betreft heb je twee keuzes: je kunt uitgaan van wantrouwen of vertrouwen. Als je voor vertrouwen kiest word je misschien een paar keer in je leven bedonderd of teleurgesteld, maar het maakt de rest van het leven wel een stuk leuker. Dat is wat mij betreft de ultieme boodschap die ik haal uit het paasverhaal: met een beetje vertrouwen in elkaar maken we de samenleving liever', aldus Kluun.

De cast is compleet

Al eerder werd bekend dat William Spaaij (Jezus), Angela Schijf (Maria), Matteo van der Grijn (Petrus), Keizer (Judas) en Gaia Aikman (Maria Magdalena), Robbert Rodenburg (ongelovige Tomas), Victor Löw (Pilatus) en Anita Witzier (Verslaggever) de hoofdrollen vervullen in de komende editie. Met Kluun als verteller is de cast compleet.

Niets missen van The Passion?

Schrijf je in voor The Passion nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom The Passion 2024!

The Passion Zeist 2024