De familiespelshow Waku Waku keert vanaf maandag 25 september terug op NPO Zapp met een gloednieuw seizoen vol met de leukste dierenweetjes. Presentator Sosha Duysker vraagt iedere week vier bekende Nederlanders het hemd van het lijf. Hoeveel weten zij over het dierenrijk?

Waku Waku maar mee

Ook dit jaar gaan vier bekende Nederlanders wekelijks de strijd met elkaar aan om zoveel mogelijk aapjes te verdienen voor hun zelfgekozen goede dierendoel. Met zinnige en onzinnige dierenweetjes wil KRO-NCRV de liefde en kennis voor de natuur vergroten bij jong en oud. De kandidaat met de meeste aapjes wint de afleveringen en krijgt een geldbedrag voor het goede doel. Aan het einde van de week is de weekwinnaar bekend, die zal terugkomen in de finaleweek om te strijden voor de winst: een geldbedrag van 1500 euro voor het zelfgekozen goede dierendoel.  
 

Dít zijn de kandidaten

Bekende Nederlanders die dit seizoen onder andere meespelen zijn Bracha van Doesburgh, Roy Donders, Tina de Bruin, Giel de Winter, Juvat Westendorp, Nicolette Kluijver, Steven Kazàn, Stefania en Joshua Nolet. Wie weet het meeste over het dierenrijk en gaat er met de winst van door?  
 

Win een Waku Waku-aapje

Dit seizoen kan er via de NPO Zapp App thuis worden meegespeeld met ‘De vraag van de dag’. De dagwinnaar krijgt een echt Waku Waku-aapje thuisgestuurd.
 

Meespelen tijdens het Cinekid festival

Op dinsdag 24 oktober tijdens de herfstvakantie op Cinekid Festival is er de unieke kans voor vier kinderen om mee te spelen met Waku Waku. Sosha presenteert de dierenquiz live vanuit Pathé Amsterdam Noord. Aanmelden voor de winactie kan vanaf nu tot en met 10 oktober via deze link.

Waku Waku is vanaf maandag 25 september om 18:25 uur dagelijks te zien bij KRO-NCRV op NPO Zapp.