Liefde is voor iedereen maar dat is helaas nog niet altijd vanzelfsprekend. Daarom zetten we drie kerken in regenboogkleuren en maken van daaruit live uitzendingen rondom LHBTIQ+ thema's. Bekijk hier de programmering vanuit de kerken in regenboogkleuren. 

Dominicanenkerk 

Op 1 augustus is er vanuit de Dominicanenkerk een live uitzending van Spraakmakers en De Ochtend van 4. Twee speciale uitzendingen waarbij 'Liefde is voor iedereen' centraal staat, met niemand minder dan Francis Broekhuizen aanwezig als speciale gast. 

Luister naar Spraakmakers van 9.30 tot 11.30 uur bij KRO-NCRV op NPO Radio 1. 

Luister naar De Ochtend van 4 van 07.00 tot 09.00 uur bij KRO-NCRV op NPO Radio 4.

*Dit evenement is exclusief voor vrienden van KRO-NCRV. Het programma in de Westerkerk in Amsterdam is vrij toegankelijk voor iedereen. 

Westerkerk   

Op 3 en 4 augustus is er vanuit de Westerkerk een uitzending van De Wild in de middag. Wees er om 16.00 en 18.00 uur bij om de uitzending live bij te wonen. De uitzending is ook te horen bij KRO-NCRV op NPO Radio 2. 

Vanuit de Westerkerk is er op 3 augustus een uitzending van Volgspot, inclusief een mini-concert. Kom langs en geniet om 20.00 en 22.00 uur van prachtige muziek. Luister de uitzending ook bij KRO-NCRV op NPO Radio 5. 

Kerken in regenboogkleuren

Vanaf 1 augustus verlichten wij drie kerken in regenboogkleuren: de Dominicanenkerk in Zwolle, de Domkerk in Utrecht en de Westerkerk in Amsterdam. Wil je meer informatie over het initiatief? Lees hier meer en bekijk wat er in welke kerk te doen en te zien is:

Programmering

Kan je de kerken niet bezoeken? Gelukkig zenden wij genoeg leuke programma's uit in het kader van #liefdeisvooriedereen. Bekijk hier de tv-programmering: