Talkshow M is terug!

Vanaf maandag 26 oktober is Margriet van der Linden terug met haar talkshow M bij KRO-NCRV op NPO 1. In M bespreekt Margriet prikkelende onderwerpen met interessante gasten uit de actualiteit, politiek, sport, amusement en cultuur.  

In de eerste week van het vierde seizoen ontvangt Margriet onder andere de finalisten van het jubileumseizoen van Wie Is De Mol? en ook Jeangu Macrooy, Famke Louise en Dio nemen plaats bij haar aan tafel. Met hun campagne De Weddenschap willen zij jongeren aan het lezen krijgen, gaat dat lukken? Daarnaast zullen de Amerikaanse verkiezingen natuurlijk niet onbesproken blijven, waarbij vaste Amerika-deskundige Twan Huys live met ons schakelt vanuit de Verenigde Staten. De opmaat naar de Nederlandse verkiezingen komt dit seizoen ook uitgebreid aan bod én ons eigen M-Panel en M’s Boekenclub zullen zeker niet ontbreken.

Margriet van der Linden: "Ik verheug me weer op alle gasten die ik mag ontvangen en de gesprekken die we met elkaar gaan voeren. Met alle gepeperde maatschappelijke discussies die er leven, wordt het weer druk en boeiend aan tafel. Het is het eerste seizoen tijdens de wintermaanden, dus ik kijk er enorm naar uit om de studio in kerstsferen om te toveren”. 

Is M niet op tv? Dan is Margriet 24 uur per dag, zeven dag per week aanwezig op haar platform waar we jong talent, bijzondere mensen en onderwerpen als sport, cultuur, duurzaamheid en inclusiviteit een extra podium bieden. 

M, aanstaande maandag 26 oktober om 19.00 uur bij KRO-NCRV op NPO 1.