Komend tv-seizoen zie je twee nieuwe liefdesprogramma’s bij KRO-NCRV. In Welkom bij de familie! gaan ondernemers op date in hun eigen familiebedrijf. In Onderweg naar liefde zoeken singles het verder van huis; Nederlandse ‘vanlifers’ gaan tijdens hun droomreis op zoek naar een partner. 

Onderweg naar liefde

In Onderweg naar liefde volgen we enthousiaste singles die met hun huis op wielen de hele wereld rondrijden. Dit leven geeft hen de mogelijkheid om op unieke plekken te wonen en ultieme vrijheid te ervaren. Maar het liefst zouden de vanlifers dit vrije bestaan mét iemand willen delen. 

En dus gaan ze op date, tijdens hun droomreis naar een Europese bestemming. Verwacht indrukwekkende, romantische plekken in Europa en avontuurlijke, maar zeker ook intieme dates. 

Onderweg naar liefde is vanaf het najaar van 2024 elke werkdag te zien bij KRO-NCRV op NPO 3. 

Tekst gaat verder na het kader.

Meld je aan voor Onderweg naar liefde

Durf jij je koffer te pakken op zoek naar de liefde? Reageer dan nu op een van de single vanlifers!

Onderweg naar liefde

Welkom bij de familie!

In de nieuwe serie Welkom bij de familie! delen singles niet alleen een bedrijf, maar ook hun dateleven met familie. Tot nu toe staken de vier singles al hun tijd en liefde in de zaak en bleef er weinig ruimte over voor romantiek. 

In dit programma helpen we deze ondernemers om toch die ene grote liefde te vinden. Maar dat blijkt nog niet zo eenvoudig, want hun dates krijgen vanaf dag één de zaak en een hele familie erbij.

We maken kennis met uitgesproken en warme karakters en krijgen een bijzonder inkijkje bij vier Nederlandse families en hun bedrijven,

Welkom bij de familie! zie je later in 2024 bij KRO-NCRV op NPO 1.

Meld je aan voor Welkom bij de familie!

Misschien zijn onze vrijgezelle ondernemers wel op zoek naar jou! Nieuwsgierig geworden?

Kelly

Op de hoogte blijven van programma's van KRO-NCRV?

Schrijf je dan in voor de KRO-NCRV nieuwsbrief!

Zin in morgen - Sosha Duysker