Veronique Pardoen start in 2022 haar traineeship op de afdeling Online Video. Dit is de eerste van de drie redacties waar zij aan de slag gaat. Waarom koos zij voor de KRO-NCRV en wat was haar beginnersfout? Lees hier Veronique’s ervaringen tot nu toe!

Mijn vrienden zouden me zo beschrijven…

Lief, enthousiast, gepassioneerd en zorgzaam.

Dit is waarom ik voor KRO-NCRV heb gekozen…

Omdat ik het op het eerste oog een openminded en fijne organisatie vond waar super toffe programma’s gemaakt worden. Vanaf het eerste moment is mijn gevoel bevestigd. Ik ben onwijs fijn en lief ontvangen en veel mensen vinden het leuk om mij verder te helpen en dingen uit te leggen en te laten zien. Te gek om meer te weten te komen over de programma’s die ik dagelijks/wekelijks kijk.

Dit is Veronique

Leeftijd: 30
Geboorteplaats: Geboren in Baarn, opgegroeid in Bussum
Hobby’s: Fotografie, DIY dingen maken voor in huis en social media content maken

Veronique
Zo ziet mijn traineetraject eruit…

Voor de eerste vier maanden ben ik aan de slag gegaan bij Online Video. Bij de serie Spot On houd ik mij bezig met alle social media content op draaidagen, het maken van teasers voor de afleveringen en het inplannen van alle content.

‘Beginnersfouten’ horen erbij, dit was de mijne… 

Ik ben verantwoordelijk voor het inplannen van nieuwe afleveringen. Dit doe ik altijd aan het begin van de week. De afleveringen komen elke donderdag om 16.00 uur online, dat ging deze keer even mis. Ik had het op vrijdag 16.00 uur gepland waardoor er een kleine stresssituatie ontstond. Gelukkig was het snel opgelost!

Na dit jaar heb ik dit bereikt…

Ik hoop na dit jaar mijn mandje vol te hebben gegooid met veel nieuwe ervaringen en kennis. Zoals de kennis over het maken van programma’s, de productie en redactie achter bepaalde programma’s en de structuren binnen de mediawereld. Met alle nieuwe kennis en ervaringen hoop ik (als ik uiteindelijk zelf programma's mag presenteren) een beter en mooier resultaat af te leveren.