Medewerker Systeembeheer

Altijd al in de ICT-dienstverlening willen verzorgen bij een mooie maatschappelijk betrokken media organisatie? Kom dan ons team versterken! 

Voor de afdeling ICT&AV Techniek zijn wij op korte termijn op zoek naar een Medewerker Systeembeheer. 

Over de afdeling

De afdeling ICT & AV Techniek bestaat uit 20 ICT- en AV-professionals, die met een positieve en innovatieve blik de KRO-NCRV en een aantal bedrijven in het pand technisch ontzorgen.  

De afdeling is verantwoordelijk voor het beheer van de infrastructuur voor 800 werkplekken met Office365 in een gemengde omgeving met een 50/50 verdeling tussen Apple en Windows. Het beheer van de werkplekken wordt gedaan onder andere met Jamf en Intune. Active Directory wordt gebruikt in een hybride configuratie met Azure AD. 

De infrastructuur bevat Dell en HP hardware met ongeveer 100 virtuele servers op een Hyper-V cluster. Een tweede Windows cluster is een MS SQL Server waar tal van instanties op draaien met verschillende databases. Het vaste en draadloze netwerk is gebaseerd op Juniper. 

Samen met de skilled servicedesk en applicatiebeheer wordt er via Scrum in 2-wekelijkse sprints aan verbeteringen van de ICT-omgeving gewerkt. Zo werken we de komende maanden aan het vernieuwen van onze disaster recovery omgeving en loopt er een project om onze programmamakers binnen KRO-NCRV te ondersteunen met nieuwe multimediale werkwijzen waarbij de ICT- en AV-techniek verder samen komt. 

 

Wat ga je doen?

Als Medewerker Systeembeheer bevind je je in het hart van de ICT-afdeling, ben je samen met je team verantwoordelijk voor de ICT-infrastructuur en ben je aanspreekpunt voor applicatie-, werkplekbeheer, helpdesk en gebruikers. 

Jouw kennis en ervaring brengt een aanvulling in het team waarbij iedereen allround inzetbaar is maar daarnaast ieder zijn/haar specialisme heeft. 

Daarnaast ben je als collega verantwoordelijk voor het geven van advies ten aanzien van innovatie op het ICT-platform. Je volgt de ontwikkelingen in de markt op de voet, doet voorstellen ten aanzien van infrastructurele projecten en participeert in projecten.

Een medewerker van KRO-NCRV

Medewerker Systeembeheer Buddy: 'Ik krijg hier waardering voor mijn werk'

Over jou

Jij bent een enthousiaste betrokken teamspeler die minimaal 5 jaar ervaring heeft als Systeembeheerder waarin je gewend bent projectmatig (bij voorkeur Scrum) te werken. 

 • Je hebt kennis van, of affiniteit met, één of meerdere van de volgende systemen: Active Directory, Windows Server 2016 en hoger, Office365-beheer, macOS, Windows 10/11, Jamf en Intune, Hyper-V, Powershell, CLI, MSSQL, Juniper infrastuctuur; 
 • Je hebt kennis van of affiniteit met AV- en Broadcast technieken; 
 • Je kunt je in de Nederlandse taal zowel in spraak als in geschrift goed uitdrukken; 
 • Je bent vriendelijk en dienstverlenend ingesteld;
 • Je bent bereid om nieuwe dingen te leren; 
 • Je hebt een proactieve houding; 
 • Je bent procesgericht en analytisch ingesteld.
   

Wat wij bieden

Wij bieden een fulltime arbeidsovereenkomst voor 36 uur per week, het betreft in eerste instantie een contract van een jaar met de mogelijkheid op verlenging. 

De functie is, conform de CAO voor het Omroeppersoneel ingedeeld in schaal G. Het salaris is afhankelijk van leeftijd en ervaring en ligt tussen € 3.118,48 en maximaal €4.757,41 per maand bij een fulltime dienstverband van 36 uur. 

Overige arbeidsvoorwaarden zijn: 

 • 8% vakantietoeslag 
 • 6% eindejaarstoeslag 
 • ruim 5 weken vakantie naar rato dienstverband 
 • vergoeding voor de bereikbaarheidsdiensten die je draait 
 • volledige vergoeding van je reiskosten met het OV, vergoeding binnen het fietsplan en/of een kilometervergoeding 
 • de mogelijkheid om feestdagen uit te ruilen 
 • een laptop in bruikleen  
 • een vergoeding binnen de mobiele telefoonregeling 
 • een gunstige pensioenregeling 
 • ruimte om je blijven ontwikkelen 
   

Informatie

Wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met Guido Tieken, via ictvacature@kro-ncrv.nl.  
 

Solliciteer

Herken je je zelf in deze functie Medewerker Systeembeheer en de technieken die we gebruiken? Kom dan ons team versterken! 

Jouw motivatiebrief en sollicitatie ontvangen we graag voor 10 mei 2024 via onderstaand formulier: 

Reageer nu

- Acquisitie n.a.v. deze vacature is niet gewenst -