Het nieuwe jaar is inmiddels alweer in volle gang. Weet jij na de feestdagen ook niet meer wat je moet maken? Geen zorgen! Wij zetten de populairste recepten van onze BinnensteBuiten chefs van de eerste week van januari 2022 voor je op een rijtje.

Babi pangang met nasi

Lekker tafelen vanavond met Ramon Brugmans verrukkelijke recept voor babi pangang met nasi.

Babi pangang met nasi

Limburgse perenvlaai

In Reijmerstok pruttelen de stoofpeertjes en maakt Alain Caron een Limburgse vlaai op sterrenniveau.

Limburgse perenvlaai

Paddenstoelenrisotto met gefrituurd ei

Chef-kok Ramon Brugman maakt een paddenstoelenrisotto met een gepocheerd én gefrituurd ei.

Paddenstoelenrisotto met gefrituurd ei

Côte de boeuf met aardappelmousseline en krokante walnoten

Chef-kok Rosah van Schendelen is in het dorp Stoutenburg op het gemengde bedrijf van de familie Van Zandbrink. Rosah gaat iets moois maken met het vlees van de dubbeldoelkoeien én het eitje van de kippen.

Côte de boeuf met aardappelmousseline en krokante walnoten

Gepofte aubergines met yoghurt en flatbread

Chef-kok Sharon de Miranda maakt een supermakkelijk, maar heerlijk smaakvol gerecht: gepofte aubergines met yoghurt en munt, uitgeserveerd met zelfgemaakte flatbread en gepofte knoflook.

Gepofte aubergines met yoghurt en flatbread

Meer weten over eten?

Schrijf je dan in voor de Eerlijker eten nieuwsbrief.

lekkere track snert erwtensoep gijs staverman ramon brugman