In de eerste uitzendweek zagen we hoe de familie Cudogham het nieuwe strandhuis in IJmuiden inluidde en nam Pixie-Lien het Een huis vol-team mee naar haar middelbare school. In de tweede week neemt de familie ons mee tijdens een heuse kamerwissel en naar de Noordermarkt voor een wel hele zoete Sint-Maarten. Lees snel verder!

Aflevering 6

Er staat een enorme kamerwissel op de planning en iedereen helpt een handje mee. Cynthia leidt alles in goede banen, terwijl vader Iven zich buigt over het avondeten. Op het menu staat zijn geliefde Surinaamse roti. 

Aflevering 6 zie je op 2 januari om 19.05 uur op NPO 1
 

Aflevering 7

Het is weer tijd voor de kapper. Niet zomaar eentje, nee, de krullenkapper! Met Surinaamse roots heb je natuurlijk net iets andere behandelingen nodig voor je haar. Vader Iven neemt de dreads van Seven en Oos onder handen. 

Aflevering 7 zie je op 3 januari om 19.05 uur op NPO 1

Meer van de familie Cudogham

Aflevering 8

De kinderen hebben de mooiste lampionnen gemaakt voor Sint Maarten op de Noordermarkt. Met hun gouden keeltjes gaan ze de deuren langs. Zijn ze blij met de buit of valt het stiekem toch een beetje tegen? 

Aflevering 8 zie je op 4 januari om 19.05 uur op NPO 1
 

Aflevering 9

Het is een drukke zaterdag voor de familie Cudogham. De kids moeten naar hockey, de een speelt thuis en de ander uit. Ook hebben Cynthia en Iven deze zaterdag bardienst. Een drukke dag met een gouden randje wanneer zoon Seven leert fietsen.  

Aflevering 9 zie je op 5 januari om 19.05 uur op NPO 1
 

Aflevering 10

De Cudoghams zorgen graag voor anderen. Zeker rond de feestdagen vinden ze het extra belangrijk om wat voor een ander te doen. Daarom maken ze pakketten voor de voedselbank. Om samen het jaar goed af te sluiten, binden ze de schaatsen onder en dat kan niet anders dan op de schaatsbaan bij het Museumplein in Amsterdam.  

Aflevering 10 zie je op 7 januari om 19.05 uur op NPO 1

Bekijk ook de verhaallijnen van de andere gezinnen