In de tweede uitzendweek van Een huis vol heeft de familie Jelies, en in het bijzonder moeder Janneke, flinke pech en kijkt de familie onder het genot van een hapje en drankje terug op 2022. Ben je benieuwd naar deze en andere avonturen die ze beleven? Lees dan snel verder!

Aflevering 6

In Tollebeek is er flinke pech. Janneke Jelies heeft haar voet gebroken en dat komt een moeder van 9 kinderen natuurlijk helemaal niet uit. Ze heeft haar hoop gevestigd op loopgips zodat ze weer iets meer kan doen. Krijgt Janneke loopgips of moet ze het nog wat langer uitzingen? 

Aflevering 6 zie je op 2 januari om 19.05 uur op NPO 1
 

Aflevering 7

De familie Jelies is vandaag afgereisd naar Zeeland. Op Urk zijn ze natuurlijk gewend veel vis te eten maar een aantal vissen en schelpdieren staan nog op het verlanglijstje van de familie. Tijd om met het hele gezin naar Yerseke te gaan waar oesters op het menu staan. Maar of iedereen uit het gezin hier nu warm voor loopt...

Aflevering 7 zie je op 3 januari om 19.05 uur op NPO 1

Meer van de familie Jelies

Aflevering 8

De wintertijd is aangebroken en dat zorgt voor de nodige aanpassingen. Vooral Johan, lijkt er het meeste moeite mee te hebben. Ondanks die donkere dagen is er voor Janneke Jelies weer een stip aan de horizon. Ze kan zich weer wat beter uit de voeten maken en daar heeft het hele gezin profijt van.   

Aflevering 8 zie je op 4 januari om 19.05 uur op NPO 1
 

Aflevering 9

Er staat een belangrijke dag voor oudste dochter Jennie te wachten. Zij gaat samen met haar ouders kijken bij de open dag van haar, mogelijk, nieuwe school. Aan Aida en haar vriend Sven de taak om op de rest van het gezin te passen. Lukt dit het jonge stel of hebben ze toch nog wat oefening nodig? 

Aflevering 9 zie je op 5 januari om 19.05 uur op NPO 1
 

Aflevering 10

Ook op Urk zijn de Jelies in feeststemming. Wanneer het gezin compleet is gaan zij oude tijden herleven met het hele gezin. Onder het genot van een hapje en drankje kijken ze terug op een bijzonder jaar.  

Aflevering 10 zie je op 7 januari om 19.05 uur op NPO 1

Bekijk ook de verhaallijnen van de andere gezinnen