Deze week zijn er weer spannende en nieuwe crime-series te zien! Lees hier welke series er voor jou klaar staan bij KRO-NCRV Crime.

KRO-NCRV Crime: The Sommerdahl Murders serie 3 dubbelaflevering 1+2

Wanneer in een gebouw bij de haven een dode man in een wetsuit wordt aangetroffen, is meteen duidelijk dat er van een natuurlijke doodsoorzaak geen sprake kan zijn. Dan en zijn team gaan op onderzoek uit, en ontdekken al snel een belangrijke aanwijzing, die echter lastig blijkt om te zetten in harde bewijzen. De dood van zijn moeder is Dan niet in de koude kleren gaan zitten.

Crime: The Sommerdahl Murders, zaterdag 18 juni om 20.25 uur bij KRO-NCRV op NPO 3.

KRO-NCRV Crime: Trigger Point dubbelaflevering 5+6

Lana zit er psychisch helemaal doorheen na het verlies van een dierbare en ze zoekt hulp om ermee om te leren gaan. Maar zodra ze hoort dat er een verdachte in beeld is, smeekt ze of ze weer aan het werk mag om te helpen. Wanneer er een explosief aangetroffen wordt op een universiteit, gaat Lana met haar collega John op onderzoek uit, maar dan krijgt de zaak een zeer onverwachte wending.

Crime: Trigger Point, zaterdag 18 juni om 23.00 uur bij KRO-NCRV op NPO 2.

Herhaling!

KRO-NCRV Crime: Deadwater Fell aflevering 2/4

De verslagenheid in de dorpsgemeenschap is groot als blijkt dat zich een gezinsdrama heeft afgespeeld. Al meteen na de begrafenis wordt duidelijk dat iedereen Kate verantwoordelijk houdt voor de gruwelijke gebeurtenissen. Na de terugplaatsing van de embryo's besluit Jess Steve op te biechten wat er tussen haar en Tom is voorgevallen. Dan meldt zich een getuige met een zeer belastende verklaring.

Crime: Deadwater Fell, zondag 19 juni om 23.35 uur bij KRO-NCRV op NPO 2.