Dit zie je bij KRO-NCRV Crime in maart 2023

Deze spannende series hebben we in maart voor je klaarstaan bij KRO-NCRV Crime!

Vervolg!

The Responder - aflevering 3 t/m 6

Chris krijgt Casey’s tas vol drugs in handen en komt voor een immens dubio te staan; een hevige overweging tussen goed en kwaad. Net wanneer hij denkt de situatie onder de controle te hebben gebeurd er iets schokkends. Chris is radeloos; heeft hij de zaak onder controle of moet hij rennen voor zijn leven!

Crime: The Responder, vrijdag 3, 10, 17 en 24 maart om 22.30 uur bij KRO-NCRV op NPO 2.

tr_rg_020421_165.jpg
endeavour_episode1_01.jpg

Nieuw!

Endeavour Morse - Seizoen 8

Detective Morse is nog niet bekomen van de heftige gebeurtenissen van afgelopen jaar, als hij weer volop aan de slag moet. Een gruwelijke moord op een college in Oxford houdt de hele stad in zijn greep. Morse treedt op als beveiliger wanneer eveneens het leven van een voetballer op het spel komt te staan. Toch blijkt niet alles wat het lijkt; de zaak neemt wel een hele onverwachte wending.

Crime: Endeavour Morse, zaterdag 4, 11 en 18 maart om 22.30 uur bij KRO-NCRV op NPO 2.

The Dark Heart - aflevering 1 t/m 5

De jonge Sanna en Marcus zijn smoorverliefd. De spanningen lopen echter hoog op als Sanna’s vader Bengt de relatie tussen beiden verbiedt en zijn dochter voor de últieme beslissing zet. Wanneer Bengt kort hierna op mysterieuze wijze verdwijnt, krijgt het verhaal een schokkende wending. Twee jaar na zijn verdwijning, doet vrijwilligster Tanja er alles aan om de zaak op te lossen.

Crime: The Dark Heart, zaterdag 4, 11 en 18 maart om 20.35 uur bij KRO-NCRV op NPO 3.