Dit zie je bij KRO-NCRV Crime in mei 2023

Deze spannende series hebben we in mei voor je klaarstaan bij KRO-NCRV Crime!

Vervolg: Those Who Kill- aflevering 7 & 8

Forensisch psycholoog Louise Bergstein is niet meer de oude sinds haar laatste moordzaak. Wanneer een man en vrouw dood worden aangetroffen in hun tuin, besluit ze toch mee te werken aan het onderzoek. Terwijl rechercheur Frederik Havgaard zeker denkt te weten wie de dader is, heeft Louise andere ideeën. Wie is verantwoordelijk voor deze gruwelijke misdaad?

Those Who Kill (S4), zaterdag 6 mei om 20.25 uur bij KRO-NCRV op NPO 3.

Nieuw: Das Boot (S3) - aflevering 1 t/m 5

In de lente van 1943, arriveert hoofd ingenieur Ehrenberg in Kiel. Samen met zijn team voeren ze een geheime missie uit, maar dit verloopt niet zonder slag of stoot. De spanning loopt hoog op en de bemanning doet er alles aan om deze onmogelijke opdracht te overleven.

Das Boot (S3)vrijdag 5, 12, 19 en 26 mei om 23.10 uur bij KRO-NCRV op NPO 2.

Detective Van der Valk (S3) aflevering 1 t/m 3

Freerunner Casper en zijn vriendin Marian staan op het punt om naar Parijs te vertrekken voor een freerunningwedstrijd. Maar nog voor ze goed en wel weg zijn, vindt er een tragisch ongeluk plaats. Detective Van der Valk en Lucienne duiken in de zaak en ontdekken onheilspellende geheimen.

Detective Van der Valk (S3)zaterdag 6, 13 en 20 mei om 22.30 uur bij KRO-NCRV op NPO 2.

Van der valk
Das Boot

The Sandhamn Murders (S5) - aflevering 1 t/m 3

De verdwijning van Angelica Strandberg lijkt een onopgeloste zaak te blijven, wanneer de enige verdachte wordt vrijgesproken. Als twee jaar later een inbreker beweert bewijs te hebben over wat er destijds gebeurd is, komt de zaak in een stroomversnelling. Zal de waarheid eindelijk aan het licht komen?

The Sandhamn Murders (S5), zaterdag 13, 20 en 27 mei om 20.25 uur bij KRO-NCRV op NPO 3.

Everyone But Us - aflevering 1 t/m 4

Hilma en Ola willen dolgraag een kind. Helaas wil het maar niet lukken om zwanger te worden. Ze besluiten om het via IVF te proberen, maar dit blijkt allesbehalve een romantisch en makkelijk traject.

Everyone But Us , dinsdag 23 en 30 mei om 23.10 uur bij KRO-NCRV op NPO 3.

The Bay - aflevering 1 & 2

Op haar eerste dag bij de politie, wordt Jenn direct in het diepe gegooid. Een lichaam wordt gevonden; de jonge Saif was een veelbelovende bokser en de lieveling van zijn moeder Mariam. Ze staat de familie bij en gaat opzoek naar mogelijke motieven voor zijn moord. Zal Jenn in staat zijn de dader op te sporen?

The Bay (S3), zaterdag 27 mei om 22.30 uur bij KRO-NCRV op NPO 2.

the_sandhamn_murders_season_16_high-res_ep01_img12_cjohan_paulin.jpg
the_bay_series_3_episode_1_08.jpg