Hebben we net storm Dudley achter de rug, staat storm Eunice alweer voor de deur. En daar zitten wij nou niet perse op te wachten. Om het maar even lekker luchtig (haha) te houden, hier vier beelden van Nederlandse stormen die voor altijd in ons geheugen gegrift blijven staan.

Storm Eunice

Like a plastic bag

Katy Perry vroeg zich eens af: ‘Do you ever feel like a plastic bag, drifting through the wind?’. Eén ding is duidelijk, daar kunnen de personen in deze video volmondig ja op zeggen. In deze video bij het Paleiskwartier van Den Bosch uit 2018 is te zien hoe twee mensen door de lucht waaien. 

Never let go Jack

Taferelen à la Titanic in Duitsland. Op de Elbe in Duitsland stormde het zo enorm, dat het voorraam kapot ging en de veerboot onderstroomde. Gelukkig geen afloop zoals in de Titanic, volgens berichtgeving raakte er niemand gewond. 

Lees ook:

Gezellige boel

We kijken hier naar een enorm winderig tafereel. Bij het Strijkijzer in Den Haag (dat is een flatgebouw) stond Arnout Vos. Die zag het volgende: een fietser die zijn eigen fiets niet meer in bedwang kon houden, twee mannen die zich aan een stoplicht moeten vasthouden om te blijven staan én een man die zich weer aan de zojuist genoemde mannen moest vasthouden. Gezellige boel.

Vliegtuig

Geen kijktip voor eenieder die in de nabije toekomst een vliegreisje op de planning heeft staan. Deze Boeing 777 landt op Schiphol en is nog instabieler dan een papieren vliegtuigje dat je vroeger vouwde. Wel chapeau voor de piloot overigens. 

Alle gekheid op een stokje: storm Eunice is niet voor de poes. Blijf dus lekker binnen, lach om de volgende fragmenten en blijf veilig. En moet je écht naar buiten, bind dan even een anker om je middel.