‘Georganiseerde chaos’ is het motto van vriendinnen Nina en Susanna. Het duo kent elkaar al jaren en deelt lief en leed. Samen reizen ze in hun camper door heel Europa om bruiloften in alle soorten en maten vorm te geven, en dat gaat niet altijd zonder slag of stoot. Hoe blijven ze kalm bij een kwijtgeraakte reservering voor 60 man? 

In de eerste aflevering van Alles voor de bruiloft zien we het aanstaande bruidspaar Jeff en Marlou uit Amsterdam die hun grote dag in de handen van de twee dames neerleggen. Er wacht hen een romantisch weekend op het zonnige Mallorca. 24 uur voor de bruiloft arriveren Nina en Susanna, met voormalig stagiaire Kim die haar debuut maakt als echte werknemer. Alles lijkt op rolletjes te lopen en de dames zijn relaxt, maar dat is niet voor lange duur... 

Poep in de wc

Nina spot een paar minuten voordat de gasten arriveren poep in de wc in één van de gastenlocaties. Lichte paniek breekt uit: ‘Sir, the toilets will be cleaned?’  Maar die zijn al schoongemaakt volgens de eigenaar. ‘Gelukkig’ blijkt dit het enige vieze toilet te zijn. Afgelopen nacht stormde het en viel de stroom uit, maar deed iemand nog een nummer twee zonder achterom te kijken of te melden dat dit plooitje nog even gladgestreken moet worden. Het blijkt een storm in een glas water.

Alles voor de bruiloft - remsporen
1 min 12 s
Deze video op je eigen site plaatsen

'Tranen springen in de ogen bij stagiaire-af Kim'

Reservering onbekend 

Grotere paniek breekt uit als blijkt dat de welkomstborrel voor zo’n 60 man niet in het systeem van het betreffende restaurant staat. ‘A reservation for 6 people?’, reageert een verwarde medewerker aan de telefoon tegen Nina. Eenmaal aangekomen blijkt dat de reservering echt niet is genoteerd. Tranen springen in de ogen bij stagiaire-af Kim en Nina lijkt radeloos. Komt dit goed?

alles voor de bruiloft - reservering
1 min 39 s
Deze video op je eigen site plaatsen

Kijk Alles voor de bruiloft

Benieuwd naar de romantische avonturen van Nina en Susanna? Kijk de eerste aflevering terug via NPO Start en kijk vooruit via NPO Plus. 

Nina en Kim