Persdag Ruimteschip Aarde met André Kuipers

KRO-NCRV nodigt je van harte uit voor een exclusief persmoment met André Kuipers voor de nieuwe zesdelige documentaireserie Ruimteschip Aarde op woensdag 1 februari in het Planetarium in Artis te Amsterdam.

Notitie/screening: een zichtlink is vooraf op aanvraag beschikbaar, of meld je aan voor de viewing die op dezelfde dag en locatie plaatsvindt van 15.45 – 16.45 uur in het Planetarium te Amsterdam. 

Meld je aan door vóór donderdag 26 januari 2023 een e-mail te sturen naar roxanne.vanderhooft@kro-ncrv.nl met daarin:

  • Contactgegevens
  • Interviewverzoek
  • Aanwezigheid bij vertoning of verzoek voor zichtlink

De planning en overige details worden na aanmelding met je gedeeld. Bij specifieke vragen of verzoeken graag contact opnemen met Eva Reitsma via eva.reitsma@kro-ncrv.nl of 06-13322044

 

Nederland zoals je het nog nooit gezien hebt

In de zesdelige documentaireserie Ruimteschip aarde van KRO-NCRV werpt astronaut André Kuipers een unieke blik op Nederland. Het magische gevoel waarmee hij terugkeerde op aarde wil hij doorgeven aan een groot publiek. De high end documentaireserie zoomt in op onze leefwereld en zit boordevol fascinerende ruimte- satelliet- en natuurbeelden. Ook zijn bijzondere verhalen te zien van ons complexe, maar ook prachtige ecosysteem van dieren, planten en mensen. “Wij zijn onderdeel van de natuur, alles hangt met elkaar samen. Als je je dat realiseert ga je misschien, net als ik, anders naar de aarde kijken”, aldus André Kuipers. Ruimteschip aarde is vanaf woensdag 15 februari te zien bij KRO-NCRV op NPO 1.