Wie we zijn

Wij geloven dat de wereld eerlijker, groener en liever kan. Daarom maken we programma’s zoals Keuringsdienst van waarde, BinnensteBuiten en Boer zoekt vrouw. Programma's waarin we aandacht besteden aan de dingen die het leven betekenis geven. Vind je dit ook belangrijk? Word lid en steun ons.

'We helpen jou om kritisch te zijn op wat je koopt, eet en drinkt'

Morgen kan eerlijker

Zo begint een eerlijker voedselsysteem al op je bord. Willen we onze kijkers inspireren om anders te eten en drinken. En bieden we makkelijke én smakelijke alternatieven. En helpen we jou met programma’s als Pointer, Keuringsdienst van waarde en BinnensteBuiten om kritisch te zijn op wat je koopt, eet en drinkt. Zodat we eerlijker ons voedsel kunnen produceren, en met elkaar zorgen voor meer biodiversiteit. Want morgen kan eerlijker.

'We laten zien hoe bijzonder de natuur om ons heen eigenlijk is'

Morgen kan groener

Een morgen met meer planten, bloemen, bomen en leven om ons heen. Waar onze kinderen zorgeloos spelen, waar we genieten van de schoonheid om ons heen. Een wereld die we met volle vertrouwen en trots doorgeven aan de volgende generaties. Daarom laten we met programma’s en initiatieven zien hoe bijzonder de natuur om ons heen eigenlijk is. En inspireren we je met programma’s als BinnensteBuiten, Onze boerderij en Beestenbrigade om de natuur te ontdekken, tegels te wippen of plastic te rapen.

'We maken programma’s waarin liefde voor je naasten centraal staat'

Morgen kan liever

Wij staan voor een samenleving waarin er plek is voor iedereen. Om dat te bereiken is het belangrijk om je in elkaar te verdiepen en op te komen voor mensen die het nodig hebben. Zo maken we een toekomst waarin iedereen zich verbonden en thuis voelt. Waarin de liefde centraal staat, op alle momenten in het leven. We maken programma’s en initiatieven waarin liefde voor je naasten centraal staat. Zoals De roze supporters, Boer zoekt vrouw, Festival van de liefde en Hij, zij, hen.

'We laten zien waar het mis gaat, zodat we zien waar het beter kan'

Morgen kan rechtvaardiger

En met onze journalistieke programma’s laten we zien waar het mis gaat, zodat we zien waar het beter kan. Want morgen kan rechtvaardiger. Daaraan kunnen wij bijdragen met gedegen onderzoek en betrouwbare informatie. Als we beter begrijpen waar het mis gaat, dan zien we ook waar de oplossingen zijn. En zien we wat ons bindt in plaats van wat ons uit elkaar drijft. Met programma’s als Pointer, Spraakmakers en onze documentaires duiken we in bekende en onbekende dossiers waarin burgers zijn vastgelopen in het systeem en maken we onze wereld rechtvaardiger.

Word lid van KRO-NCRV

Wij geloven dat de wereld eerlijker, groener en liever kan. Daarom maken we programma’s zoals Keuringsdienst van waarde, BinnensteBuiten en Boer zoekt vrouw. Programma's waarin we aandacht besteden aan de dingen die het leven betekenis geven. Vind je dit ook belangrijk? Word lid en steun ons.

Keuringsdienst van Waarde - Verborgen legbatterij-eieren: in je koekjes, saus en pasta?

Dit zie je de komende tijd bij KRO-NCRV

Nieuwe serie 'K*tboeren' van KRO-NCRV Brandpunt+

In 'K*tboeren' van KRO-NCRV's Brandpunt+ worden vier jonge boeren gevolgd die, ondanks kritiek uit de samenleving en structurele onz

2Doc: Legale wiet 2

Wordt wiet nu eindelijk legaal? In KRO-NCRV 2Doc: Legale wiet 2

Programmamaker en cameraman Frans Bromet volgt in het tweeluik KRO-NCRV 2Doc: Legale wiet een aantal wietkwekers die zich hebben aangemeld voor het

KRO-NCRV's Kelderklasse 15 - Team

Nieuw seizoen van Kelderklasse 15 met Daan Boom

De succesvolle online serie Kelderklasse 15 komt na vijf jaar terug met een gloednieuw seizoen.