Boer zoekt vrouw reünie: Yvon Jaspers praat bij met alle boeren

Datum: 15 mei 2022 om 20:25

Boer zoekt vrouw reünie: Yvon Jaspers praat bij met alle boeren

Enkele maanden na de citytrips praat Yvon Jaspers bij met alle boeren. Op een landgoed in midden Nederland ontvangt ze de boeren die in augustus vorig jaar begonnen met hun zoektocht naar de liefde. Het is spannend, want wie komt er met partner naar de reünie en wie alleen?

Hoe is het bijvoorbeeld met boerin Janine en Sander? Tijdens de citytrip kreeg Janine toch weer twijfels. Heeft Sander die weg kunnen nemen of is het sprookje voorbij? En hoe kijken boer Hans en Annette terug op de afgelopen maanden, hebben ze nog steeds net zoveel plezier als tijdens hun Ierse trip? Hebben boer Jouke en Karlijn stappen gezet in hun prille relatie? En hoe is het nu met boer Rob? Tijdens de citytrip gooide hij alles in de strijd om Wendy definitief voor zich te winnen, maar bij haar blijven de twijfels. Wat is er daarna gebeurd? En hoe is het met boer Evert en Maud, zijn ze al verder in het maken van toekomstplannen of staan deze toch in de ijskast?  

Ook de vijf boeren in de webserie die werden gevolgd op boerzoektvrouw.nl zijn aanwezig op deze reünie. Zoals boer Robert die toch wel even moest slikken bij het aantal brieven dat hij kreeg, maar daarna de smaak van het daten helemaal te pakken had. En hoe gaat het met boer Joost, die onverwachts zijn kamer vol had met zijn briefschrijfsters? We volgden de zoektocht bij boerin Hilda: is Tsjitse nog steeds zo leuk? En hoe is het met boer Rob, die meer wil dan alleen de liefde voelen voor zijn witlof en zoontje. En hoe is het met boer Gerben, heeft hij voor het allereerst in zijn leven kriebels voor een van zijn dates?

Boer zoekt vrouw, zondag 15 mei om 20.25 uur bij KRO-NCRV op NPO 1.

Meer informatie

Algemene persvoorlichting
Maike Gehlen

Programma

Boer zoekt vrouw

Presentator

Yvon Jaspers

Kijkers/luisteraars kunnen met vragen/opmerkingen terecht bij het Klant Contact Centrum:
E: info@kro-ncrv.nl
T: 035-6726880