Boeren op citytrip in Boer zoekt Vrouw

Datum: 15 mrt 2015 om 20:20

In het KRO-programma Boer zoekt Vrouw van zondag 15 maart (20.20 uur, NPO 1) gaan de boeren met de vrouwen van hun keuzes een paar dagen weg. De kersverse geliefden verspreiden zich door heel Europa om te genieten van de omgeving en elkaar. 

Boer Tom en Rimke gaan naar Dubrovnik, boer Jan en Rianne naar Dublin, boer Theo en Nancy bezoeken Oslo, boerin Bertie en Esther reizen per trein naar Berlijn en boer Geert en Hetty vliegen naar Lanzarote.

Het ene koppel is smoorverliefd, het andere kijkt de kat nog even uit de boom. Met z’n tweetjes op stap, weg van de drukte van de boerderij, worden de gesprekken wel diepgaander en durven sommige boeren voorzichtig naar de toekomst te kijken…

Boer zoekt Vrouw – De Webserie
De boeren Gert-Jan, Leo, Janko, Mario en Willem worden online gevolgd in Boer zoekt Vrouw – De Webserie. Wekelijks op dinsdag en donderdag is op  www.kro.nl/boerzoektvrouw te zien hoe het hen vergaat op liefdespad. Daarnaast biedt de website wekelijks previews en exclusieve verhalen van de boeren die op tv komen.

Boer zoekt Vrouw, zondag 15 maart, 20.20 uur, NPO 1

Meer informatie

Birgit Jansen

Programma

Boer zoekt vrouw

Kijkers/luisteraars kunnen met vragen/opmerkingen terecht bij het Klant Contact Centrum:
E: info@kro-ncrv.nl
T: 035-6726880