Persbericht

Boeren van Boer zoekt Vrouw maken boerderij aan kant voor logeerweek

Datum: 25 jan 2015 om 20:20

Boer zoekt Vrouw (2020) Yvon Jaspers met de tien boeren van dit seizoen

De bedden worden opgemaakt, boodschappen in huis gehaald, even nog een keer met de stofzuiger door de kamer. In het KRO-programma Boer zoekt Vrouw van zondag 25 januari (20.20 u NPO 1) maken boerin Bertie en boeren Geert, Tom, Jan en Theo zich op voor de logeerweek. Ze zijn klaar voor een spannende week. Hopelijk wordt deze week duidelijk met wie ze hun leven willen delen. Zit de ware er inderdaad tussen? Hebben ze uit de brieven de juiste keuze gemaakt? Yvon Jaspers gaat nog even langs bij de boeren om te kijken of ze er klaar voor zijn.

Ook bij de dates stijgt de spanning. Alle drie proberen ze het hart van de boer te veroveren. Hoe is het om 24 uur per dag op een boerderij te zijn? Lonkt het leven tussen de weilanden of verlangen ze terug naar hun eigen huis?

Op Texel, bij boer Jan, wacht Yvon de meiden op bij de boot. Bij boer Theo is het meteen gezellig: ze kletsen er op los en hij warmt voor zijn dames wat bami op. Geert pakt de vrouwen eens even lekker beet. Boer Tom laat er geen gras over groeien: hebben zijn logees een kinderwens? Boerin Bertie vindt het best moeilijk om drie mogelijke liefdes in huis te hebben.

Boer zoekt Vrouw – De Webserie
De boeren Gert-Jan, Leo, Janko, Mario en Willem worden online gevolgd in Boer zoekt Vrouw – De Webserie. Wekelijks op dinsdag en donderdag is op  www.kro.nl/boerzoektvrouw te zien hoe het hen vergaat op liefdespad. Daarnaast biedt de website wekelijks previews en exclusieve verhalen van de boeren die op tv komen.

Boer zoekt Vrouw, zondag 25 januari, 20.20 uur bij de KRO op NPO 1.

Meer informatie

Birgit Jansen

Programma

Boer zoekt vrouw

Kijkers/luisteraars kunnen met vragen/opmerkingen terecht bij het Klant Contact Centrum:
E: info@kro-ncrv.nl
T: 035-6726880