Persbericht
de-smaak-van-joel

In De smaak van Joel ontrafelen we de geheimen achter alledaagse bereidingswijzen die lang niet zo vanzelfsprekend zijn als ze lijken. Deze week 'garen'. We zien dat we ons eten garen om het te ontgiften, beter verteerbaar te maken en bovenal om het lekkerder te maken. Zo bereidt Joël met chef-kok Giel Kaagman de perfecte biefstuk. Met dank aan 1 van de lekkerste chemische reacties: de Maillard-reactie. Ook reist hij naar Engeland, naar toprestaurant ST JOHNS. Hier gaat Joël op zoek naar de minder bekende maar zeker net zo lekkere stukken vlees van een koe of varken.

De smaak van Joël, vrijdag 12 juli om 21.10 uur bij KRO-NCRV op NPO 2

Kijkers/luisteraars kunnen met vragen/opmerkingen terecht bij het Klant Contact Centrum:
E: info@kro-ncrv.nl
T: 035-6726880