Persbericht
de-smaak-van-joel

In De smaak van Joël ontrafelen we de geheimen achter alledaagse bereidingswijzen die lang niet zo vanzelfsprekend zijn als ze lijken. Deze week 'aromatiseren'. Waarom aroma's zulke dominante smaakmakers zijn, ontdekken we in deze aflevering. Joël doet daarom een smaaktest met drie jeugdige experts. Maar ook reist hij naar het Verenigd Koninkrijk voor een bezoek aan 1 van de beste restaurant ter wereld; The Fat Duck. Hier brengen ze aromatiseren naar een heel nieuw level: natuurlijk om de gerechten lekkerder te maken, maar ook om diep nostalgische gevoelens op te roepen. Joël moet terug naar zijn kindertijd.

De smaak van Joël, vrijdag 19 juli om 21.10 uur bij KRO-NCRV op NPO 2

Kijkers/luisteraars kunnen met vragen/opmerkingen terecht bij het Klant Contact Centrum:
E: info@kro-ncrv.nl
T: 035-6726880