De Verwondering: Hans Stolp

Datum: 24 nov 2019 om 08:25

In het NCRV-programma De Verwondering ontvangt Annemiek Schrijver gasten uit verschillende religieuze tradities met uiteenlopende maatschappelijke achtergronden. Zij neemt haar gasten mee de stilte van de zondag in om met hen, weg van de waan van de dag, toevlucht te zoeken bij inspirerende woorden en met hen te praten over hun inspiratie en alledaagse spiritualiteit.

Voordat met eerste advent het nieuwe kerkelijk jaar begint wordt in protestantse kerken Eeuwigheidszondag, de ‘laatste zondag van het kerkelijk jaar’, gevierd. Het is de dag waarop we dierbaren herdenken die ons het afgelopen jaar zijn ontvallen.

Pastor en auteur Hans Stolp, specialist op het gebied van esoterisch christendom, verloor nog geen jaar geleden zijn geliefde. In De Verwondering vertelt hij hoe wij zouden kunnen omgaan met sterven en dood. Aan het eind van iedere dag draagt hij zijn dankbaarheid op aan zijn gestorven geliefde en put daar troost uit. Dan kan het zomaar gebeuren dat de geliefde op wonderlijke wijze dichterbij komt….

De Verwondering, zondag 24 november om 08.25 uur bij KRO-NCRV op NPO 2.

Meer informatie

Joke van Rosmalen

Programma

De verwondering

Kijkers/luisteraars kunnen met vragen/opmerkingen terecht bij het Klant Contact Centrum:
E: info@kro-ncrv.nl
T: 035-6726880