Detectives: Unforgotten: serie 1 - aflevering 1 t/m 3

Datum: 11 mrt 2017 om 22:30

Detectives: Unforgotten serie 1 – aflevering 1/6         

Onder de resten van een gesloopt huis wordt een skelet gevonden. Detective Cassie Stuart en haar collega Sunny Khan proberen achter de identiteit van deze man te komen. Via een spoor ,dankzij autosleutels die naast hem zijn gevonden, wordt er een dagboek gevonden dat van Jimmy Sullivan is, een jonge man die sinds 1976 wordt vermist. Op de laatste pagina van het dagboek staan vier namen en adressen.Detectives: Unforgotten, zaterdag 11 maart om 22.30 uur op NPO 2.

Detectives: Unforgotten serie 1 – aflevering 2/6

Na het identificeren van het lichaam in de kelder als de 17 jarige  Jimmy Sullivan, begint de zoektocht naar zijn moordenaar .Cassie em Sunny onderzoeken de namen in Jimmy's dagboek. En Cassie reist naar Liverpool om Maureen, Jimmy's moeder, te ontmoeten en een beeld te krijgen wie Jimmy was. Maureen is opgelucht dat ze eindelijk weet wat er met haar zoon is gebeurd die al 39 jaar wordt vermist.Detectives: Unforgotten, zaterdag 18 maart om 22.30 uur op NPO 2.

 

Detectives: Unforgotten serie 1 – aflevering 3/6

Het onderzoek naar de dood van Jimmy gaat verder. Cassie en Sunny gaan langs bij priester Robert Greaves, die Jimmy liefdevol herinnert, maar niet in staat is om te helpen bij het identificeren van de mysterieuze 'Jo-Jo', de persoon die  Jimmy het dagboek gaf. Cassie en Sunny gaan langs bij  Eric Slater, een voormalige boekhouder. En hij herinnert zich Jo Jo als vriendin van priester Robert Greaves. Het is duidelijk dat niemand de waarheid spreekt.Detectives: Unforgotten, zaterdag 25 maart om 22.30 uur op NPO 2.

Meer informatie

Joke van Rosmalen

Programma

Detectives

Kijkers/luisteraars kunnen met vragen/opmerkingen terecht bij het Klant Contact Centrum:
E: info@kro-ncrv.nl
T: 035-6726880