In het populairwetenschappelijk familieprogramma Klaas Kan Alles draait alles om technologie, wetenschap en slimme gadgets. In dit KRO-NCRV-programma krijgt presentator Klaas van Kruistum elke week twee uitdagingen die hij met behulp van duurzame technologie en wetenschap probeert te laten slagen. 

Kleren maken de man, maar maakt de man ook de kleding? Klaas krijgt deze week de uitdaging om een volledig duurzame, haute couture look te creëren voor topontwerpster Judith van Vliet. Als hij daarin slaagt, mag hij zijn stuk showen op de Dutch Sustainable Fashion Week. Klaas gaat aan de slag met afgedankte spijkerbroeken en kleurt de kleding met natuurlijke verf. Van bloemen tot uienschillen. Lukt het Klaas om Judith te overtuigen met zijn ontwerp en duurzame creatie?

En voor het beroep van deze week reist Klaas af naar het drukke London. Hij gaat voor één dag aan de slag als Black Cab driver. Om als taxichauffeur achter het stuur van deze typische Londense taxi te mogen stappen, moet je het zwaarste examen ter wereld afleggen. Want de taxichauffeurs rijden hier zonder navigatie, maar leren álle straten uit hun hoofd. Zal Klaas slagen voor zijn examen?

Klaas kan alles, zaterdag 17 december om 18.30 bij KRO-NCRV op NPO Zapp.

 

Meer informatie

Nandita Ramlakhan

Programma

Klaas kan alles

Kijkers/luisteraars kunnen met vragen/opmerkingen terecht bij het Klant Contact Centrum:
E: info@kro-ncrv.nl
T: 035-6726880