KRO-NCRV dramaserie Swanenburg: week 2 - Iris

Datum: 26 jul 2021 om 21:30

In de KRO-NCRV dramaserie Swanenburg wordt iedere week door de ogen van een ander familielid een stukje van de puzzel gelegd naar de mysterieuze en onverwachtse dood van Jack Praal.

Elke week heeft een ander familielid de hoofdrol. En zo kom je steeds dichter bij de waarheid. De eerste week begint bij Benno, de oudste zoon. Daarna volgen de weken van Iris, Dirk en Eva, om in de 5de week alles samen te laten komen.

Aflevering 5
Wanneer Iris het idee heeft om een nieuwe crème voor het familiebedrijf Castor te lanceren, wordt dit matig ontvangen door haar vader en broer. Ze hebben de benarde financiële situatie verzwegen.

Aflevering 6
Wanneer Maan in het ziekenhuis belandt, verzwijgt Iris voor Didi dat haar nieuwe crème de allergische reactie heeft veroorzaakt. Wanneer Didi s 'avonds de crème vindt, voelt hij zich bedrogen.

Aflevering 7
Iris wordt steeds meer onder druk gezet: de klanten willen hun geld terug van de crème en haar moeder wil haar paard in laten slapen. Dan confronteert Didi haar met de vraag of ze vreemdgaat.

Aflevering 8
Iris ontdekt dat Castor de klanten van de crème niet heeft terugbetaald, maar dat al het geld is overgeboekt naar een Turkse bv. Ze vermoedt de betrokkenheid van haar vader en besluit hem te volgen.

Swanenburg: week 2 - Iris, maandag 26 juli tot en donderdag 29 juli om 21.30 uur bij KRO-NCRV op NPO 1.

Programma

Swanenburg

Kijkers/luisteraars kunnen met vragen/opmerkingen terecht bij het Klant Contact Centrum:
E: info@kro-ncrv.nl
T: 035-6726880