In de KRO-NCRV dramaserie Swanenburg wordt iedere week door de ogen van een ander familielid een stukje van de puzzel gelegd naar de mysterieuze en onverwachtse dood van Jack Praal.

Elke week heeft een ander familielid de hoofdrol. En zo kom je steeds dichter bij de waarheid. De eerste week begint bij Benno, de oudste zoon. Daarna volgen de weken van Iris, Dirk en Eva, om in de 5de week alles samen te laten komen.

Aflevering 9
In een poging op eigen benen te staan, besluit Dirk op zoek te gaan naar een geschikte vrouw. In de club van Benno ontmoet hij Nina. Wanneer ze hem probeert te zoenen, raakt Dirk in paniek.

Aflevering 10
Dirk wordt opgepakt door de politie voor de moord op Nina. Wanneer hij een nacht in de cel moet blijven, raakt hij volledig in paniek en komen al zijn traumatische jeugdherinneringen weer boven.

Aflevering 11
Dirk probeert de gaten in zijn geheugen rond de dood van Nina in te vullen. Maar elke keer als hij iets nieuws ontdekt, werkt Jack hem tegen. Het lijkt wel alsof hij zich iets niet mag herinneren.

Aflevering 12
Dirk kan niet leven met de moord op zijn geweten. Daarnaast heft de bank beslag op alle spullen op het kantoor van Castor. Hij ziet nog maar een oplossing voor alle ellende die hij veroorzaakt heeft.

Swanenburg: week 3 - Dirk, maandag 2 tot en met donderdag 5 augustus om 21.30 uur bij KRO-NCRV op NPO 1.

Programma

Swanenburg

Kijkers/luisteraars kunnen met vragen/opmerkingen terecht bij het Klant Contact Centrum:
E: info@kro-ncrv.nl
T: 035-6726880