Persbericht

KRO-NCRV dramaserie Swanenburg: week 4 – Eva

Datum: 9 aug 2021 om 21:30

In de KRO-NCRV dramaserie Swanenburg wordt iedere week door de ogen van een ander familielid een stukje van de puzzel gelegd naar de mysterieuze en onverwachtse dood van Jack Praal.

Elke week heeft een ander familielid de hoofdrol. En zo kom je steeds dichter bij de waarheid. De eerste week begint bij Benno, de oudste zoon. Daarna volgen de weken van Iris, Dirk en Eva, om in de 5de week alles samen te laten komen.

Aflevering 13
Wanneer Dirk wordt opgepakt huurt Eva een gespecialiseerde advocaat in in plaats van een advocaat van hun vaste kantoor. Jack is woedend wanneer Eva hem voorstelt en ontslaat hem ter plekke.

Aflevering 14
Wanneer Dirk in de ziekenboeg van de gevangenis belandt, besluit Eva naar Aletta te gaan om hulp te vragen. Wanneer zij weigert, zet Eva haar onder druk om de uitkomst van de autopsie te veranderen.

Afflevering 15
Eva twijfelt of de doodsoorzaak die Aletta heeft vastgesteld wel klopt. Wanneer ze Aletta opzoekt treft ze haar dronken en verwaarloosd in huis aan, ze is door het ziekenhuis op non-actief gesteld.

Aflevering 16
Aletta geeft toe dat Jack haar een ton beloofd heeft om het rapport te vervalsen, maar ze het geld nog niet heeft gekregen. Wanneer Eva Jack hiermee confronteert, belooft hij het in orde te maken.

Swanenburg: week 4 - Eva, maandag 9 tot en met donderdag 12 augustus om 21.30 uur bij KRO-NCRV op NPO 1.

Programma

Swanenburg

Kijkers/luisteraars kunnen met vragen/opmerkingen terecht bij het Klant Contact Centrum:
E: info@kro-ncrv.nl
T: 035-6726880