Persbericht

KRO-NCRV dramaserie Swanenburg: week 5 – Jack en Caroline

Datum: 16 aug 2021 om 21:30

In de KRO-NCRV dramaserie Swanenburg wordt iedere week door de ogen van een ander familielid een stukje van de puzzel gelegd naar de mysterieuze en onverwachtse dood van Jack Praal.

Elke week heeft een ander familielid de hoofdrol. En zo kom je steeds dichter bij de waarheid. De eerste week begint bij Benno, de oudste zoon. Daarna volgen de weken van Iris, Dirk en Eva, om in de 5de week alles samen te laten komen.

Aflevering 17
Jack vermoedt dat hij een vorm van dementie heeft en probeert het met Caroline te bespreken. Wanneer het gesprek eindigt in een ruzie, besluit Jack impulsief zijn oude vlam Pinar weer op te zoeken.

Aflevering 18
Na de moord op Nina begint Jack als een bezetene alle sporen van hem en Dirk te wissen.

Aflevering 19
Wanneer de bank belt dat Castor op omvallen staat, probeert Jack wanhopig het geld van de Tara lijn over te maken aan een BV in Turkije. Wanneer het geld blijft hangen, ziet jack nog maar een uitweg.

Aflevering 20
Jack is verdwenen en Castor failliet. De familie is ten einde raad, vooral als ze horen dat Victor zijn 5 ton cash terug wil. Caroline vraagt de kinderen om vertrouwen, ze werkt aan een oplossing.

Swanenburg: week 5 - Jack en Caroline, maandag 16 tot en met donderdag 19 augustus om 21.30 uur bij KRO-NCRV op NPO 1.

 

 

Programma

Swanenburg

Kijkers/luisteraars kunnen met vragen/opmerkingen terecht bij het Klant Contact Centrum:
E: info@kro-ncrv.nl
T: 035-6726880