Zondag 12 februari is het KRO-NCRV radioprogramma Adres onbekend met een nieuwe podcast gestart: Op zoek naar. Al 52 jaar lang brengt Adres onbekend uit het oog verloren liefdes, familieleden en vrienden bij elkaar. Dit leverde duizenden verhalen op van mensen van alle leeftijden en vanuit alle regio’s, zelfs tot ver over de grens. De allermooiste verhalen zijn nu geselecteerd voor de podcast Op zoek naar met ontroerende herenigingen en met aandacht voor wat er daarna gebeurde. Presentator van de podcast Ron Kas gaat in de eerste wekelijkse serie in vijf afleveringen het thema Liefde behandelen. Later dit jaar komen er nog drie series van elk vijf afleveringen, waar steeds een nieuw thema centraal staat. De podcast wordt gemaakt door KRO-NCRV en NPO Radio 5.

Liefde
De eerste aflevering van de seriereeks over liefde gaat over een verboden liefde die zich afspeelde op zolder. Joke mocht van haar ouders niet omgaan met haar eerste vriendje. Haar zolderkamer was door een dicht geschilderde branddeur gescheiden van zijn kamer. Van twee kanten krabden ze de verf van de glazen deur, zodat ze elkaar in elk geval konden zien.

Op zoek naar is de podcastserie van het radioprogramma Adres onbekend van KRO-NCRV en NPO Radio 5. De podcast wordt gepresenteerd door Ron Kas en is vanaf zondag 12 februari wekelijks te beluisteren in de bekende podcastapps.

Programma

Adres onbekend

Kijkers/luisteraars kunnen met vragen/opmerkingen terecht bij het Klant Contact Centrum:
E: info@kro-ncrv.nl
T: 035-6726880