Vanaf maandag 16 februari wordt Willem Wever gepresenteerd door twee nieuwe presentatoren: Jetske van den Elsen en Ajouad El Miloudi. Zij gaan in deze nieuwe serie met kinderen op pad, op zoek naar het antwoord op de meest lastige vragen.

Jetske presenteerde al eerder Willem Wever, andere NCRV programma’s  waarin ze te zien is zijn De rijdende rechter en de BZT Show. Naast Jetske is ook Ajouad El Miloudi te zien, hij is onder andere bekend van de KRO programma’s Keuringsdienst van Waarde en KRO Puberruil Zapp.

In elke aflevering komen items voorbij waarin Jetske en Ajouad samen met een kind een antwoord gaan vinden op zijn of haar vraag. Dit kan over van alles zijn bijvoorbeeld vragen over het testen van snelle auto’s, over games, modeshows en hoe de politie een moord oplost. Om deze vragen te beantwoorden gaan ze naar allerlei plekken waar je normaal gesproken niet komt. Kinderen kunnen ook weer zelf hun vraag stellen in een grappig animatiefilmpje en dit vervolgens verspreiden via social media.

Ook dit seizoen gaan de experts weer hard aan de slag met de vragen die zijn ingestuurd door kinderen via www.willemwever.nl. Diederik Jekel is te zien met zijn proefjes om de wetenschapsvragen te beantwoorden. Dr. Efanne weet alles over het menselijk lichaam en Koen Kohlbacher beantwoordt weer op zijn eigen manier de dierenvragen.

Willem Wever, maandag 16 februari om 17.35 uur op NPO Zapp.

Meer informatie

Nandita Ramlakhan

Programma

Willem Wever

Kijkers/luisteraars kunnen met vragen/opmerkingen terecht bij het Klant Contact Centrum:
E: info@kro-ncrv.nl
T: 035-6726880