Persbericht

SpangaS ook deze zomer op zomervakantie!

Datum: 25 mei 2019 om 09:00

Spangas op zomervakantie still 2

De KRO-NCRV jeugddramaserie SpangaS kent ook dit jaar geen zomerstop. In SpangaS op zomervakantie (zaterdag 25 mei, 09.00 uur, NPO Zapp) beleeft de kijker in tien afleveringen de zomervakantie van de leerlingen van het Spangalis. Elke leerling krijgt in seizoen twee een eigen zomerse aflevering met een eigen verhaal. Het wordt een zomervakantie om nooit te vergeten met strand, sporten, kamperen en vakantiebaantjes, maar ook met liefdesperikelen, dilemma’s en geheimen die uitkomen.
 
In seizoen 2 van SpangaS op zomervakantie gaan we de zomervakantie in al haar facetten zien. Zo raakt Jackie verzeild in een bowlingstrijd, wordt Elza uitgedaagd in een hels zomerbaantje, gaan Filiz en Maud stiekem naar een festival en wordt Jip strandwacht, met alle gevolgen van dien. Bij het ene personage vertellen we het verhaal door waar we zijn geëindigd in seizoen 12 (mei 2019) en bij het andere is het vakantieverhaal een opmaat naar het nieuwe seizoen (seizoen 13, vanaf september 2019).
 
SpangaS is Nederlands langstlopende dagelijkse jeugddramaserie, waarvan momenteel seizoen 12 elke schooldag wordt uitgezonden op NPO Zapp. De opnames van seizoen 13 zijn in volle gang.
 
SpangaS op zomervakantie is gemaakt door NL Film in opdracht van KRO-NCRV.
 
SpangaS op zomervakantie, elke zaterdag vanaf 25 mei om 09.00 uur op NPO Zapp.

Meer informatie

Grace van de Klundert

Programma

SpangaS: de campus

Kijkers/luisteraars kunnen met vragen/opmerkingen terecht bij het Klant Contact Centrum:
E: info@kro-ncrv.nl
T: 035-6726880