Vanaf zondag 25 oktober is Willem Wever terug met 20 afleveringen vol vragen van kinderen. Nieuw dit seizoen is de manier waarop kinderen op zoek gaan naar antwoord op hun vraag: waar de vraag je verrast, doet de zoektocht dat nog meer. Proefondervindelijk gaan Edson da Graça en Tim Senders met de jonge vragenstellers op ontdekkingsreis op zoek naar antwoorden. Hierdoor weet je maar nooit waar je belandt, wie je tegenkomt en wat er gaat gebeuren. De enige zekerheid is dat niets te gek is en dat ze doorgaan tot ze voor jou het antwoord hebben gevonden.

Het motto is: zelf uitproberen, testen, ondergaan, checken én vraagtekens stellen bij het voor de hand liggende antwoord. Tim en Edson stimuleren kinderen om zelf kritisch en creatief na te denken, op zoek naar een deskundig antwoord. Iets leren was nog nooit zo leuk!

In de eerste aflevering onderzoekt Tim samen met Gijs hoe je met een drone stiekem de vijand kan bespioneren. Edson vertelt Tamar hoe het komt dat je vlinders in je buik voelt als je verliefd bent en voor Luca zoeken Tim en Edson een oplossing tegen de jeuk van brandnetels.

Meer Willem Wever? Ga naar www.willemwever.nl

Willem Wever, vanaf zondag 25 oktober om 10.10 uur bij KRO-NCRV op NPO Zapp.

Meer informatie

Nandita Ramlakhan

Programma

Willem Wever

Kijkers/luisteraars kunnen met vragen/opmerkingen terecht bij het Klant Contact Centrum:
E: info@kro-ncrv.nl
T: 035-6726880