Nu je niet uiteten kunt, kun je thuis zelf aan de slag met deze sushi. Leuk en lekker!
Als je chef-kok Ramon Brugman 's nachts ergens voor wakker mag maken is dat sushi. "Ik wil je laten zien dat het maken van sushi helemaal niet moeilijk is."
Ingrediënten:
- 500 g sushirijst
- 750 g water
- 110 ml rijstazijn
- 15 g suiker
- 10 g zout
Zalmrol
- 350 g verse zalm
- 1 norivel
- 1/4 komkommer
- 1 el (Japanse) mayonaise
- 1 tl wasabi
- 1 potje masago
- 1 tl zwart sesamzaad
Vegarol
- 1 avocado
- 1/4 komkommer
- 1 pakje groene aspergetips
- 1 pakje wakame
- 1 el (Japanse) mayonaise
- 1 tl wasabi
- 1 bosje radijs
Beefrol
- 4 dunne plakjes ossenhaas
- 1 el sojasaus
- 1 el oestersaus
- 1 teen knoflook
- 1 tl rijstazijn
- 1/4 komkommer
- 1/2 avocado
- 1 rode ui