In Boer zoekt vrouw Europa verrast presentator Yvon Jaspers de boeren en hun vijf potentiële liefdes met een dagje weg. Bernice, Claudia, Haico, Piet en Richard gaan op een speeddate, die soms net buiten hun comfortzone valt. Het doel: kiezen welke drie kandidaten zij graag verwelkomen op hun boerderij. 

Bekijk de aflevering

Eerste Kriebels

Boerin Bernice heeft een sportieve date: ze gaat klimmen met het vijftal mannen die ze heeft gekozen. Op het parcours sloven de heren zich uit om indruk op de 23-jarige boerin te maken. Haar lieve lach wordt opgemerkt en de eerste kriebels worden zelfs al door één van haar dates uitgesproken. Zelf vindt ze het nog lastig om te flirten. ‘Moet ik mijn haar dan naar achter zwaaien?’ vraagt Bernice zich af.

Boerin Bernice op date

Circusworkshop

Om de tongen los te maken en direct te strelen, heeft boer Haico tijdens zijn date een taartenproeverij. Ook leren ze jongleren tijdens een circusworkshop. Eén van de dames wordt al snel overrompeld met gevoelens: ‘Ik heb wel echt een crush’. Ondertussen geniet Haico met volle teugen van alle aandacht, maar vindt hij het nog een beetje lastig om terug te flirten.

Grote handen   

Boer Piet gaat pottenbakken met zijn vijf uitgekozen dames. Tijdens het kliederen en knoeien komen ze meer over hem te weten en maakt zijn ondeugende glimlach indruk. ‘Wat heeft hij grote handen’, zwijmelt een van de vrouwen. Wel hopen ze dat hij ook iets meer vragen aan hen gaat stellen, want Piet kijkt nog een beetje de kat uit de boom.

Boer Piet uit Boer zoekt vrouw Europa aan het pottenbakken

Mountainbiken

Richard is op de dag-date net zo ontspannen als altijd. Hij gaat mountainbiken met zijn vijf uitgekozen vrouwen, die erg blij worden van de goedlachse boer. Het praatjes maken gaat Richard goed af, maar de vraag blijft: met wie heeft Richard de beste klik?

Allesbeslissende vraag

De dag-dates zijn een goed moment om wat langer met elkaar te praten, dichter bij elkaar te zijn en misschien zelfs fysiek contact te maken. Komen de eerste vlinders in de buik? Bij wie voelt de boer zich het meest op zijn gemak? Aan het eind van de dag-date komt Yvon met de lastige, maar allesbeslissende vraag: wie mag er komen logeren? Je leest het op de Boer zoekt Vrouw-site

Lees ook

Geen genoeg van Boer zoekt vrouw?

Elke twee weken zie je op zondag na de tv-uitzending een gloednieuwe aflevering van de webserie op de Boer zoekt vrouw-site. 

Boer Haico