Ruzies over stukken grond, asociale schuttingen en boze bijen. Vanaf vrijdag 25 september start het nieuwe seizoen van De rijdende rechter.

Dat discussies verhit raken dat is oude koek in De rijdende rechter. Ook in dit fragment lopen de emoties hoog op. Het conflict speelt tussen een jong stel, Britt en Fabio, en hun huurbaas Edwin Lansbergen. Het stel is het achterstallige onderhoud in hun huis meer dan zat en eist dat Lansbergen in actie komt. Maar Lansbergen heeft nog wel een appeltje met hen te schillen. Ze zorgen voor overlast bij de buren met lawaai en wietlucht.

De Rijdende Rechter
4 min 42 s
Deze video op je eigen site plaatsen

Het conflict speelt tussen een jong stel, Britt en Fabio, en hun huurbaas Edwin Lansbergen. Het stel is het achterstallige onderhoud in hun huis meer dan zat en eist dat Lansbergen in actie komt. Maar Lansbergen heeft nog wel een appeltje met hen te schillen. Ze zorgen voor overlast bij de buren met lawaai en wietlucht.

Benieuwd naar de hele aflevering?

Klik hier!

Aflevering 1 

De rijdende rechter gaat in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen op bezoek in ’t Veld, waar meneer Hand land verhuurd aan Tiny Van der Gragt, die er haar paarden op houdt. Meneer Hand vindt dat Tiny er een rommel van maakt en wil dat ze vertrekt. Bovendien zou ze een huurachterstand hebben. Tiny op haar beurt is van mening dat meneer Hand zonder haar toestemming spullen van het land heeft gehaald en wil daar nu geld voor zien. Aan Mr. Reid de taak om uit te zoeken of Tiny inderdaad recht heeft op schadevergoeding en of haar paarden op het landje mag blijven.

De Rijdende Rechter, vrijdag 25 september om 21.35 uur op NPO 1.