Het nieuwe seizoen van De slimste mens is in volle gang! We zitten met z’n allen voor de buis in spanning te luisteren naar Philip, Maarten en de kandidaten. Waar de ene kijker stilletjes luistert naar de lastige vragen, schreeuwt de ander alle mogelijke antwoorden naar de televisie. Wat voor De slimste mens- kijker ben jij?

De fanatieke  

Je zit elke werkdag om 20:25 uur scherp voor de televisie. Zodra Philip de vraag stelt, schreeuw jij het antwoord naar de televisie. Niet goed? Dan schreeuw je razendsnel een ander antwoord. Weet je het niet? Dan spuw je allerlei antwoorden eruit, eentje zal vast goed zijn! Door je fanatieke gedrag kijk je De slimste mens liever alleen. Want zeg nou zelf, niemand weet de antwoorden zo snel op te noemen als jij.  

De denker 

Het is tijdens een uitzending van De slimste mens muisstil in jouw woonkamer. De enige stemmen die je hoort zijn die van Philip, Maarten of de kandidaten. Het kijken van De slimste mens vereist voor jou ultieme concentratie. Je denkt goed na over de vragen en speelt zo goed mogelijk mee. Schreeuwen naar de televisie is niks voor jou. Je bedenkt de antwoorden in je hoofd en roept ze stilletjes naar de televisie. De slimste mens kijk je het liefst alleen, want alleen met uiterste stilte en concentratie kan jij De slimste van de dag worden.  

De betweter 

Het maakt niet uit wie de kandidaten zijn; jij weet het wel beter. Als jouw antwoord in de buurt komt van het juiste, dan claim je de overwinning. Geef je het verkeerde antwoord, dan leg je uit waarom jouw antwoord eigenlijk ook juist is. Het komt erop neer dat jij eigenlijk nooit fout zit. Je kijkt De slimste mens om kennis op te doen, maar vooral ook om te discussiëren. Vrienden en familie hebben de hoop opgegeven en geven je altijd gelijk, want als het aan jou ligt ben jij altijd De slimste van de dag.

De nonchalante 

Je kijkt naar De slimste mens om te ontspannen. Of je de vraag wel of niet weet, je kijkt met plezier naar de kandidaten die de Slimste van de dag proberen te worden. Je lacht om Maartens grappige anekdotes, je kijkt met spanning naar de finaleronde maar bovenal kijk je voor je plezier. Het liefst kijk je De slimste mens met vrienden en familie, want in je eentje is er niks aan. 

Welk type De slimste mens-kijker ben jij?
Choices

Laat het ons weten!

De slimste mens app

Speel tegen je vrienden, onbekende slimmeriken of test jouw kennis in het singleplayerspel!

Meld je aan voor de slimste nieuwsbrief!

Zo ben je altijd op de hoogte van het laatste nieuws rondom De slimste mens en ontvang je de leukste quizzen!