Begin volgend jaar twee nieuwe series Een huis vol te zien bij KRO-NCRV

Goed nieuws voor de fans van Een huis vol: vanaf maandag 1 januari is het zeventiende seizoen elke werkdag te zien op NPO 1. Vanaf vrijdag 2 februari volgt wekelijks de gloednieuwe spin-off Een huis vol emigreert. In deze spin-off volgen we de familie Jelies en de familie Kraan tijdens hun emigratieavontuur naar Spanje en Luxemburg. Beide series geven een kijkje in het dagelijkse leven van grote gezinnen. 

Opleidingen, herinneringen en een gezinsvakantie

In het zeventiende seizoen van Een huis vol duiken we opnieuw in het leven van de families Blom, Cudogham en Wildeman. Bij de Cudoghams in Amsterdam zien we hoe moeder Cynthia de uitslag krijgt van haar opleiding tot kindercoach en volgen we oudste zoon Jazz die de eerste stappen maakt om het ouderlijk huis te verlaten. 

Familie Cudogham - Most Likely Tag 1
Familie Wildeman

Ook gaan we in de komende serie op reis naar Albanië met de familie Blom. Ze willen terug naar de plek waar ze zes jaar hebben gewoond, om oude bekenden te zien en om herinneringen op te halen aan hun overleden dochter Miriam. Bij het samengestelde gezin Wildeman is moeder Priscilla druk bezig met haar opleiding tot hondentrimmer. Daarnaast volgen we de Rotterdamse familie naar de Veluwe op hun eerste gezinsvakantie ooit, nadat ze hier lang voor hebben gespaard. 

Een huis vol, vanaf 1 januari elke werkdag om 19.00 uur bij KRO-NCRV op NPO 1 en al vanaf 27 december op NPO Start.

Een huis vol emigreert - Familie Kraan
Familie Blom

De Spaanse droom en een camping in Luxemburg

In Een huis vol emigreert volgen we de familie Jelies en de familie Kraan tijdens hunverhuizing naar het buitenland. Beide gezinnen laten Nederland achter voor een nieuw hoofdstuk in hun leven. Samen met hun negen kinderen gaan Johan en Janneke Jelies het avontuur aan in Spanje. Ivan en Linda Kraan emigreren met zeven van hun negen kinderen naar Luxemburg om een camping te runnen. Van het zoeken naar een droomhuis en het afscheid nemen van vrienden en familie, tot het ontvangen van de eerste campinggasten en het volgen van Spaanse lessen. Alles komt voorbij in deze speciale serie van Een huis vol. Hoe is het om met een groot gezin te emigreren? En aarden de families snel in hun nieuwe thuisland?

Meer Een huis vol emigreert:

Een huis vol emigreert, vanaf 2 februari wekelijks om 21.25 uur bij KRO-NCRV op NPO 1 en NPO Start.