De leukste momenten uit het afgelopen seizoen van Een huis vol

Op 15 mei vieren we de dag van het gezin! Een perfecte gelegenheid om terug te blikken op wat memorabele momenten van het afgelopen seizoen van Een huis vol. Laten we een kijkje nemen in het leven van de families Cudogham, Jelies, Zeldenrust en Buddenbruck!

De Cudoghams helpen een handje bij de voedselbank

De Cudoghams zorgen graag voor anderen. Zeker rond de feestdagen is het extra belangrijk om wat voor een ander te doen. Daarom maken ze pakketten die ze naar de voedselbank kunnen brengen. Alle kinderen dragen hun steentje bij. Moeder Cynthia vertelt hoe belangrijk ze het vindt dat de kinderen ook dit soort dingen meemaken.

Janneke en Johan Jelies maken er een topmiddag van aan het water

De familie Jelies kocht vorige zomer een boot en we zagen hoe het eerste vaartochtje met de boot verliep. De kinderen hebben de grootste lol in het water. Soms is het wat lastig om alle kinderen goed in de gaten te blijven houden, maar het is vooral genieten, en dat praktisch in de achtertuin! Het koesteren van de kleine dingen in het leven, dat is het mooiste wat er is volgens Janneke Jelies.

Lees ook:

Familie Zeldenrust staat graag voor anderen klaar

Elkaar helpen staat centraal in het gezinsleven van de familie Zeldenrust. Vader Jozua vertelt dat het belangrijk is dat iedereen elkaar helpt in het gezin. Maar hij benadrukte dat het ook het belangrijk is om klaar te staan voor andere mensen die het lastiger hebben; ‘Wij hebben het goed, dan mag een ander het ook goed hebben.'

Rob en Thaila Buddenbruck letten op de kleintjes

Ook de Buddenbruckjes merken dat veel dingen duurder worden. De hogere prijzen zijn merkbaar, zeker met een groot gezin. Hoe de Buddenbruckjes omgaan met inflatie? Het internet afzoeken voor mooie tweedehands spullen!